lipsa de sex

Oamenii de știință din întreaga lume au formulat mult timpo definitie clara: sexul este important pentru sanatatea fizica si psihologica a unei femei. Până în prezent, mulți știu despre toate problemele asociate sexului - boli cu transmitere sexuală, sarcină nedorită. Dar puțini oameni se gândesc cum, Lipsa sexului afectează sănătatea femeilor. Motivele lipsei sexului la femei și bărbați, ca regulă, sunt diferite. Principalele motive care apar în cazul femeilor sunt lipsa unui partener, probleme legate de viața sexuală în căsătorie, lipsa dorinței pentru sex și altele.

Inițial, majoritatea femeilor nu atașează prea multvaloarea numărului de contacte sexuale. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile de familie cu copii care au o mulțime de hassles domestice sau femei care sunt prea entuziaști despre cariera lor. Aceste femei nu acordă întotdeauna atenție faptului că nu au mai făcut sex timp de o lună. Dar absența lungă a sexului este dăunătoare pentru toate femeile, chiar și foarte ocupată. Un an fără sex poate face o femeie mai obosită și, de asemenea, afectează negativ aspectul.

Ce cauzează lipsa de sex?

Consecințele lipsei de sex pot fidiferite în diferite femei. Acest lucru se datorează caracteristicilor individuale ale corpului și stilului de viață. Cele mai frecvente consecințe ale absenței sexului sunt:

  • fibromului. Fibromiomul este o tumoare benignă care apare adesea la femeile care, de mult timp, nu au contact sexual;
  • dureroase sindrom premenstrual. Dacă nu există sex pentru o lungă perioadă de timp în viața unei femei, menstruația este mult mai dureroasă - există dureri în abdomenul inferior, schimbări de dispoziție, apetit excesiv;
  • tulburări de menopauză;
  • posibilitatea sângerării uterine. Fiziologic, sexul masageaza uterul. Dacă nu faceți sex pentru o lungă perioadă de timp, uterul este lipsit de acest masaj, ceea ce poate duce la apariția diferitelor tulburări;
  • excesul de greutate. Se știe că în timpul sexului, o femeie pierde un număr mare de calorii. Sexul poate fi comparat cu jogging-ul sau cu un training intensiv pe simulator. O femeie care nu a făcut sex de mult timp este mai predispusă la probleme cu excesul de greutate.

La vârsta de 35-45 de ani, majoritatea femeilorvine o perioadă de interes crescut pentru sex - vârful sexualității. În această perioadă femeile au nevoie de cel mai mult sex - munca sexuală oferă un aspect atractiv, energie și interes pentru viață. Lipsa de sex la această vârstă conduce la cele mai negative consecințe. Potrivit psihologilor, dacă o femeie în vârsta de 35-45 de ani nu face sex în mod regulat, ea, la nivel subconștient, își ia pe umeri și alte probleme și sarcini. Aceasta, la rândul său, duce la stres, oboseală, nemulțumire față de viață. Astfel de femei prezintă rapid schimbări ale pielii legate de vârstă, aspectul se înrăutățește.

Lipsa dorintei sexului

Un an fără sex poate duce o femeie după 35 de anide ani până la defalcare nervoasă, la probleme de sănătate. Prin urmare, dacă o femeie nu dorește să facă sex, atunci ar trebui să consulte un specialist. Pentru a relua relațiile sexuale dintre soți ajută la o odihnă lungă comună, în timpul căreia toate problemele și preocupările ajung la fundal. O femeie singuratică ar trebui să se angajeze în sporturi active și dans. Dansurile sportive, orientale sau sala de bal permit oricărei femei să se simtă atractivă. Mișcările în muzică pot ușura tensiunea și pot servi drept descărcare sexuală.