ce sex de genul femeilor

Dacă un bărbat caută un răspuns la întrebare, ce fel de sexcum ar fi femeile, acest lucru nu înseamnă că el este lipsit de experiență sau insolvabil. Cel mai probabil, el este un partener atent și încearcă să-i elibereze femeii plăcerea maximă.

Ce fel de sex doresc femeile: sprint sau maraton?

Majoritatea bărbaților cred că femeile în sexeste un fan al unui maraton lung. Cu toate acestea, acest lucru nu este destul de drept - sexul lung și neîngrijit este plăcut de doamnele în starea de spirit și, mult mai des, preferă un scurt sprint, dar se repetă de mai multe ori. Și chiar dacă femeia dorește mangaieri lungi, omul nu este necesar să le extindă la infinit - excitare in partenerul tau dispare, și este, în general, rashochetsya continua.

Ce fel de sex doresc femeile: romantism sau extrem?

Spontan și legate de riscprins de sex străini, se pare, nu numai ca bărbați, ci și sexul echitabil. Situațiile asociate cu o stropire a adrenalinei, acționarea asupra doamnelor sunt interesante și contribuie la creșterea plăcerii.

În plus, majoritatea femeilor livreazăplacere sex cu elemente de violență, dar, desigur, numai cu un partener care provoacă maximă încredere. În psihologia femeilor, rolul unui bărbat este programat ca dominant, astfel încât toate doamnele (adesea, unele în secret) visează să asculte de un partener puternic.

Ce fel de sex doresc femeile?

Să înțelegi sexul ca un anumito femeie, un bărbat ar trebui să-și monitorizeze cu atenție reacția la diferite tipuri de mângâieri, pentru modul în care agitația crește și cade. A doua regulă este de a urmări măsura în toate. Iar cea mai importantă condiție pentru a obține o plăcere a femeii este existența unor sentimente reciproce și reciproce unul pentru celălalt. Sexul fără iubire este doar un fel de exercițiu.