este sex util

Întrebarea dacă sexul este util, știința și religiaeste rezolvată în moduri diferite. Religia salută sexul doar pentru extinderea familiei, iar medicii spun că are unele beneficii pentru sănătate. Vom analiza diferite aspecte ale acestei probleme.

Este util să faci sex?

Luați în considerare ce beneficii are corpul uman asupra sexului și de ce medicii cred că cel puțin periodic, dar ar trebui să fie în viața noastră:

  1. Sexul reduce nivelul de stres, pentru că esteo destindere psihologică puternică. Se crede că atât o femeie cât și un bărbat care nu au făcut sex de mult timp devin mai agresivi, mai dure și mai complexe în comunicare.
  2. Sexul dă bucurie, deoarece în timpul contactului și la sfârșitul acestuia organismul produce hormoni de bucurie - endorfine. Ele dau unei persoane un sentiment de fericire dulce și euforie.
  3. Cu privire la întrebarea dacă sexul de dimineață este util,unii medici spun că pot înlocui exercițiile de dimineață, deoarece partea activă trebuie să facă mult efort și să folosească mușchii diferiți.
  4. Unii medici cred că sexul obișnuit poate ridica imunitatea. Cu toate acestea, aceste date nu sunt în prezent dovedite.
  5. Se crede că sexul poate lupta împotriva insomniei, deoarece, pentru că nivelul stresului este redus, este mai ușor pentru o persoană să se relaxeze și să se scufunde în somn.
  6. Pentru o femeie care suferă de nereguli menstruale, sexul obișnuit este unul dintre cele mai bune mijloace de normalizare. Cu toate acestea, în unele cazuri acționează numai medicamentele hormonale.
  7. Bărbații tind să acumuleze stres, și numai aceiadintre ei, care au sex, cel puțin o dată pe săptămână, pot fi siguri că practic nu sunt expuși riscului unui atac de cord din cauza suprasolicitării nervoase.
  8. În cazul în care sexul este util femeilor, merită să ne gândim la faptul că, datorită sexului, estrogenul este produs activ, din cauza căruia pielea devine netedă și părul strălucitor.

În ceea ce privește întrebarea dacă sexul este util fără orgasm, opiniile specialiștilor diferă.

Este folosirea sexului folositoare?

Unii spun că un act întrerupt fără sfârșit poate fi dăunător, alții spun că nu există nimic periculos în acest sens. </ P>

Este util să ai sex frecvent?

Studiile au fost efectuate și s-au constatat: Sexul este util doar atunci când este dorit, astfel încât fiecare persoană stabilește frecvența pentru el însuși. Dacă un partener sau un partener vă convine să faceți sex de multe ori, dar nu doriți, nu va fi nici un beneficiu din partea lui, exact opusul. Dar dacă sunteți o persoană temperamentală, contactele de mai multe ori pe săptămână nu vă vor face rău, mai ales dacă nu este un fenomen permanent, ci unul periodic.