Cele mai frecvente leziuni sexuale

Uneori în timpul pasiunilor sexuale de pe scarăatât de mult încât partenerii să uite de siguranță și să provoace traume. Totul poate începe cu câțiva vânătăi și zgârieturi pe spate și se va încheia cu probleme serioase, pe care numai medicul le va ajuta să facă față. Potrivit statisticilor din marile orașe, mai multe femei pe lună se adresează unui medic cu leziuni pe care le-au primit în timpul sexului.

Ceva neplăcut

Cele mai frecvente leziuni sexualesunt considerate gunoaie diferite. Ele apar datorită unor acte sexuale destul de lungi și frecvente, precum și lipsei de lubrifiere. Din acest motiv, femeia are mici lacrimi de țesut și crăpături în labiile mici și la intrarea în vagin. Pentru a evita acest lucru, utilizați lubrifianți suplimentari, care pot fi cumpărați la o farmacie sau magazin de sex. Câteva zile o femeie simte disconfort, deci e mai bine să renunți la sex pentru acest moment. Se recomanda lubrifierea acestor locuri cu antiseptice. Dacă după o săptămână durerea nu dispare, merită să mergeți la un ginecolog, uneori poate fi un simptom al unei infecții grave care este transmisă sexual.

Leziuni minore

  1. Uneori, într-o formă de pasiune, un partener poate mușcamameloane, clitoris, labe. Uneori mușcătura este atât de puternică încât se poate forma un hematom. Astfel de răni sângerau destul de des și se pot infecta. Prin urmare, dacă după câteva zile încă suferiți o durere severă, consultați un medic.
  2. Foarte des în timpul sexului pe podea, șiîn special pe covor, o femeie poate obține o arsură pe spate sau pe talie. Motivul apariției lor este o frecare intensă împotriva pielii piloților. Pe corp, se formează blistere, ca și în cazul unei arsuri reale.
  3. Obținerea unui lichid seminal în ochi poate declanșa inflamație și roșeață, care trebuie să treacă după un timp.
  4. De asemenea, partenerii pot avea următoarele probleme: vergeturi, vânătăi, vânătăi, entorse, entorse și altele asemenea.

Accidente grave

În timpul sexului dur, durerea poate apărea înbuzelor, probleme de urinare. Dacă penisul partenerului este destul de impresionant, atunci o femeie poate suferi leziuni interne ale vaginului. Cu o introducere ascuțită a penisului, o femeie poate începe să sângereze și o durere ascuțită.

Leziuni care apar la sexul non-tradițional

Cele mai multe leziuni pot fi obținute cu analsexul, deteriorarea mucoasei rectale, dimensiunea diferită a crack-ului și probleme mai grave care pot duce la sângerare și hemoroizi pot să apară. Pentru astfel de sex folosiți lubrifianți diferiți.

Traumatisme neobișnuite

Uneori o femeie poate avea un spasmvaginul, rezultând în ciupirea penisului. Uneori omul nu se va putea elibera de o astfel de captivitate, așa că va trebui să cheme o ambulanță. De asemenea, unii parteneri îi place să experimenteze, astfel încât în ​​timpul sexului să utilizeze diverse obiecte străine. Cel mai adesea, obiectele sunt împinse în anus și nu pot fi îndepărtate singure. Prin urmare, nu puteți evita să mergeți la medic.

Cele mai frecvente leziuni sexuale1

Locuri periculoase pentru a face sex

Mulți plictisiți sexual în pat și încep să caute alte locuri pentru a pune în aplicare planul.

  1. Duș sau baie. Partenerii foarte des alunecă și primesc diverse tipuri de răniri.
  2. Masă de bucătărie. În timpul acestor parteneri sexuali se primesc vânătăi, tăieturi și abraziuni.

Pentru a exclude apariția vreunui prejudiciu, nu ezitați să-i spuneți partenerului dvs. despre durerea dumneavoastră. Poate că trebuie să renunți la unele poziții și să ajustăm puțin procesul.