primul sex după naștere

Primul sex după naștere este o problemă de arsurămulți tineri părinți. Atracția unui bărbat la o femeie nu dispare deloc, chiar crește de abstinența inevitabilă. Dar o femeie pentru un bărbat poate fi opusul. Deci, când după naștere face sex? Faptul este că, după naștere, o femeie nu poate experimenta atracția sexuală, este legată de un fond hormonal și emoțional. Și în orice fel, chiar natural, există un anumit interval de timp, când nu poți face sex. Să analizăm în detaliu când și cum este posibil primul sex după naștere.

Sexul precoce după naștere - consecințe

Începe cu contraindicații și limitări. Cu alte cuvinte, din ceea ce nu se poate face categoric. Sexul imediat după naștere este contraindicat fără echivoc. Acest lucru se datorează faptului că apariția unui copil în lumină - procedura este destul de periculos și traumatic. Chiar și un proces natural cauzează leziuni în abdomen și uter. Prin urmare, orice penetrare a unui corp strain poate duce la infectarea unei rani deschise.

A face sex după naștereReînnoiți după 6-8 săptămâni, dacă nu există nicio altă indicație din partea medicului, aceasta se aplică, în principal, sexului după livrarea naturală. În acest timp, uterul revine la forma prenatală, vindecă toate leziunile interne. După naștere, sexul cezarian este prezentat după o perioadă mai lungă de timp - 8-10 săptămâni.

Opțiuni alternative

Este de înțeles că este dificil pentru un bărbat să se abținădin sex atât de mult timp, mai ales că este dăunătoare pentru sănătatea bărbaților. Prin urmare, există opțiuni alternative pentru a-ți satisface omul, astfel încât să nu se simtă inutil și respins. Acesta este sexul oral după naștere, precum și sexul prezintă după naștere, când nu este introdusă penisul în vaginul femeii. Sexul la o lună după naștere poate include deja o poftă blândă, în care introducerea minimă a penisului și activitatea moderată a mișcărilor.

Pentru a restabili rapid sensibilitatea precedentă,femeile ar trebui să efectueze anumite exerciții, de exemplu, conform metodei lui Kegel pentru mușchii intime. În plus, în unele cazuri, sensibilitatea organelor sexuale ale unei femei poate crește numai și veți avea parte de câteva senzații neplăcute. Decizia de a încerca sexul după naștere, întrebându-se despre cât timp trebuie să se ocupe doar după mărturiile medicului, precum și pe propriile senzații ale corpului.