De ce face rău să facă sex

Este o rușine atunci când de la sex în loc de plăcereAi doar senzații dureroase. Dar este necesar să spunem că astfel de fenomene nu sunt neobișnuite, cel puțin o dată, toată lumea a suferit dureri în timpul sexului. Și jumătate dintre femeile de peste 35 de ani observă că periodic suferă sex. De ce se întâmplă acest lucru și ce să facem în astfel de cazuri, vom afla acum.

De ce rănește în timpul sexului?

 1. Probabil, nimeni nu are întrebări de cedoare la primul sex (cineva aproape că nu simte durerea, cineva a fost foarte dureros pentru prima oară, dar sentimentele neplăcute au fost toate). Dar când relațiile intime sunt un obicei, durerea în timpul sexului este alarmantă. Dar dacă în timpul sexului, mai ales la început, doare, atunci asta nu înseamnă că aveți probleme serioase. Problema cea mai frecventă este lipsa entuziasmului partenerului și, ca urmare, lipsa de lubrifiere. Pentru a remedia situația, trebuie să acordați mai multă atenție prelungirii și să nu uitați de lubrifianții intime.
 2. O altă cauză a durerii în timpul intimității poate fiIncorect selectate pose. De exemplu, multe femei preferă să facă sex atunci când partenerul este în spate, dar unii în această poziție sunt răniți. Deci, nu acordați atenție opiniei majorității, structura organelor interne este diferită pentru toată lumea și alegeți poziția cea mai confortabilă pentru dumneavoastră.
 3. Dacă există mâncărime la nivelul organelor genitale, ele sunt foarteSensibil la atingere și a devenit dureros să facă sex, atunci cauza poate fi o aftoasă sau o altă infecție. În acest caz, este necesară o consultare cu un ginecolog cu tratament ulterior.
 4. De asemenea, poate fi dureros să faci sex dupălivrare. În general, medicii sfătuiesc să renunțe la apropierea de penetrare (sex oral să înceapă să se angajeze mai devreme) timp de 6-8 săptămâni după naștere. Deci, dacă te rănești după sex, atunci femeia nu sa recuperat pe deplin. Deși primul contact sexual după naștere poate fi dureros din cauza unei modificări a formei vaginului. Acum trebuie să experimentați din nou pozițiile - cele pe care le-ați plăcut înainte, acum pot provoca durere. De asemenea, durerea poate fi dacă s-ar rupe perineul sau disecția acestuia în timpul nașterii. Timp de câteva luni, durerea trebuie să treacă, iar pentru a accelera procesul și pentru a face pielea mai elastică la punctele de rupere, poate fi masată cu un lubrifiant sau gel pe bază de apă o dată pe zi. Dar merită să ne amintim că lipsa de durere în timpul sexului după naștere poate vorbi despre complicații grave, ceea ce înseamnă că va trebui să contactați un specialist.
 5. Dacă doare să facă sex după menstruație, daChiar și menstruația însăși este foarte dureroasă, atunci aceasta poate indica o boală gravă. Prin urmare, aici nu puteți să faceți fără o vizită la un ginecolog. În plus, nu trebuie să ezitați să contactați un specialist, deoarece tratamentul precoce poate afecta grav sănătatea dumneavoastră. Unele boli în absența tratamentului sau debutul său târziu pot duce la infertilitate.
 6. Senzațiile neplăcute pot fi în sala de clasăSex anal. De ce se întâmplă acest lucru și ce ar trebui să fac dacă am sex anal? Cel mai adesea, durerea de a trata acest tip de sex, mai ales dacă se întâmplă pentru prima dată, se datorează fricii și relaxării insuficiente a mușchilor.

  În timpul sexului, doare

  Rezolva această problemă ar trebui să-l ajute pe partenerul luisarcina de a trece la acțiuni active numai atunci când o femeie este suficient de entuziasmat. Senzațiile neplăcute apar și datorită cantității insuficiente de umiditate - rectul încă mai îndeplinește alte funcții în organism și, prin urmare, cantitatea necesară de lubrifiant nu emit. Prin urmare, înainte de sexul anal trebuie să stocați gelul. O altă durere poate apărea în prezența anumitor boli ale acestei sfere.
 7. De ce altceva ar putea fi în timpul sexului? Pe lângă bolile și structura specifică a organelor interne, cauza durerii poate fi teama. Mușchii vaginului se contractă instinctiv și interferează cu penetrarea, de aici durerea. Dacă nu reușești să rezolvi singur problema, atunci un ginecolog și un psiholog o vor putea rezolva.