sex regulat

Mulți oameni nu știu cât de mult pot fiImportant și util este sexul obișnuit. "Ce este?" - întrebi. Aceasta este o componentă importantă nu numai a bunăstării psihologice, ci și a sănătății fizice. Oamenii de știință din diferite țări ale lumii au efectuat cercetări și sondaje de mii de oameni, după care au reușit să stabilească beneficiile indiscutabile ale sexului.

Profesioniștii de sex regulat

Sex - un excelent antidepresiv

Endorfinele (hormonii fericirii) care apar în creiero persoană în timpul sex pasionat, lupta eficient cu melancolie și starea de spirit plictisitoare. Dupa sex, lumea din jur este vazuta in culori mai deschise si mai luminoase. Dacă faceți dragoste în mod regulat, o stare proastă va avea puține șanse să vă depășească. De asemenea, are un efect calmant eficient, fără efecte secundare. Stresurile și problemele sunt eliminate și dizolvate atunci când tu și partenerul tău te distrați.

După sex, femeia devine mai frumoasă

În timpul sexului în corpul feminin începedezvoltarea activă a hormonilor feminini - estrogeni. Sub acțiunea lor, pielea devine mai fină, acneea dispare. Vrei să-ți păstrezi tinerețea mai mult? De cele mai multe ori face sex! La urma urmei, sub influența estrogenilor, elasticitatea pielii crește și aceasta este prevenirea ridurilor. În plus, starea părului se îmbunătățește.

Sexul arde calorii și face figura mai subțire

În timpul sexului, consumați efectiv energie șiarde calorii. Cu cat sunteti mai activ in comportamentul dvs. in pat, cu atat mai rapid va aparea un efect benefic asupra taliei si soldurilor. În special bine trenurile musculare ale unei femei în timpul sexului reprezintă "călăreț". Și cum omul dvs. va fi fericit să contribuie la pierderea în greutate!

Îmbunătățește imunitatea și reduce durerea

Munca sexuală stimulează sistemul imunitarsistem. Odată cu iubirea obișnuită, rezistența la boli virale crește. Apropo, știi că o durere de cap este o scuză proastă de a renunța la intimitate? Faptul este că acest simptom este perfect eliminat după sex. În plus, chiar și o durere de dinți subsides! În plus față de aceste avantaje importante, beneficiul sexului obișnuit este și în faptul că trenurile musculare cardiace, circulația sângelui se îmbunătățește.

Este periculos sexul permanent?

Să aflăm ce înseamnă să ai sex regulat. Foarte bine, atunci când faci acest lucru plăcut și util mai puțin de o dată pe lună, și cel puțin o zi, fără a face mari pauze. De obicei, sexul constant nu este deloc rău. Dar există și excepții, cum ar fi restricționarea unui medic în timpul sarcinii. Acest lucru nu înseamnă că toate cele 9 luni trebuie să fie atenți la a face dragoste. Numai cu amenințarea cu avortul spontan și cu ultima lună de sarcină trebuie să aveți grijă. Dacă doriți să vă concepeți un copil, atunci este de asemenea util să faceți sex mai rar, astfel încât sperma să fie mai concentrată și veți avea șanse mai mari să rămâneți însărcinată.

Dragoste și sex

Sexul regulat cu doi oameni este foarte important pentruarmonioase într-o pereche. La urma urmei, în timp ce faci dragoste, îi dai omului tăria și afecțiunea de care are nevoie. Dacă nu există dorința de a face dragoste, atunci un partener poate avea îndoieli. Ce greșeală mare le-au admis multe neveste și soți, considerând că sexul este secundar și lipsit de importanță. La urma urmei, majoritatea schimbărilor se datorează tocmai răcirii și asexualității celei de a doua jumătăți. Nu este necesar să înlăturați o parte din vină și de la soția care a fost schimbată, poate că nu a fost atentă la om, la neglijat, nu-i păsa de sexualitatea ei. Trebuie reținut faptul că pentru bărbați sexul obișnuit este deosebit de important. Cu o lungă absență a descărcării, se produce durere în testicule și se poate dezvolta spermotoxicoza.

Dorința constantă de sex

Ce se întâmplă dacă soțul își dorește în mod constant sexul șiNevoia ta pentru asta este mai mică decât cea a lui? Nu schimbați problema cu un partener. Poți să faci sex oral, deci vei cheltui mai puțină energie dacă nu vrei să faci dragoste din cauza oboselii.

Dorința constantă de a face sex printre femei este de asemeneaun fenomen normal. Complexitatea apare atunci când cineva dorește să se ocupe de acest lucru cu diferiți parteneri. Dacă vrei un bărbat și cât de des posibil și el se "eschivează", atunci există mai multe modalități de a-și crește libidoul:

  • rochie mai mult sexual - în jos cu halate de casă de casă, măști de fructe pe față cu soțul și "fermecătoare" curlers;
  • manifestati-va mai activ, nu ezitati sa vorbiti sincer despre dorintele voastre si sa sediti mai intai;
  • de multe ori ies împreună într-o cafenea, într-o vizită, pe o plimbare - în general, unde viața de zi cu zi nu va fi dăunătoare pentru a acționa asupra relației tale;
  • diversificați viața sexuală prin diferitepozițiile și tipurile de sex. Vigile impresionante vă sunt garantate pentru a oferi sex oral. Cu toate acestea, sexul anal obișnuit este cel mai bine să nu se practice - poate fi plin de probleme de sănătate.

Unele femei afirmă: "Vreau să fac sex în mod constant numai în anumite zile ale ciclului, în restul timpului nu există nici o dorință". Aceste femei sunt supuse unor modificări hormonale - dorința de sex este acută în timpul ovulației, deoarece în acest moment există o creștere puternică hormonală.

Sexul regulat împreună

</ P>

Dar de ce vrei să faci sex tot timpul?doi parteneri? Este posibil ca acum să fii absorbit într-un sentiment de iubire unii pentru alții și dorința de a fi o parte a unui iubit nu slăbește pentru un moment. Este doar minunat, bucurați-vă de acest sentiment și nu vă limitați! Dar nu uitați de precauție. În timpul nostru, numai sexul cu un partener obișnuit poate garanta că nu ridici un buchet de boli cu transmitere sexuală. Mai mult, sexul dezordonat psihologic este, de asemenea, foarte dăunător - provoacă subconstient o stare stresantă.