Cât de des ar trebui să faci sex

Sexul are un efect benefic atât asupra bărbaților, cât și asupra femeilor. Își întărește sănătatea, ridică starea de spirit și vitalitatea generală. Prin urmare, indiferent de sex și vârstă, sexul ar trebui tratat cât mai des posibil.

Viața sexuală insuficient activăafectează bunăstarea, provocând iritabilitate sau apatie, insomnie sau scăderea imunității și exacerbarea bolilor datorate stagnării sângelui în organele interne.

Dar excesul de sex nu este, de asemenea, util. Sustinand cel mai mare numar de acte sexuale intr-o intalnire, o persoana isi expune corpul la o presiune excesiva, il epuizeaza. Deci, atât bărbații, cât și femeile au nevoie de sex cât de mult doresc și atâta timp cât oferă plăcere și nu-și uzează corpul.

Cât de des ar trebui să faci sex?

Sexologii recomandă 2-3 la 5 acte sexuale în Româniao săptămână. Sunt siguri că de două ori este suficient. Cu toate acestea, este posibil să aveți o opinie diferită. Dacă aveți nevoie de mai mult - faceți sex, cât doriți. Satisfaceți nevoile dvs. și sănătatea partenerului dvs.! Nu trebuie să urmați niciun program, să nu mai pierdeți niciodată experiența că faceți dragoste mai puțin de 3-4 ori pe săptămână. Mai ales atunci când considerați că un astfel de ritm este mai probabil o excepție decât o regulă. Nu aveți nevoie să numărați câte ori pe săptămână veți face sex. Este mult mai importantă cât de multă plăcere vă oferă.

Fiecare pereche are propria normă

Saturația vieții sexuale depinde detemperamentul partenerilor, vârsta, obiceiurile, modul de viață. De exemplu, există persoane cu activitate sexuală scăzută. Ei nu trebuie să se străduiască pentru înregistrări, este mult mai corect să-ți găsești sufletul și nu-l iubesti de trei ori într-o singură noapte, dar numai o singură dată, dar cum!

Dar națiunile din sud au sex doritde multe ori și au nevoie de ea, deoarece în nivelul lor de testosteron sânge este mai mare. El este bărbați înalți și tineri, astfel încât ei pot rezista cu ușurință la maratonul sexual real. Dar, cu varsta, testosteronul este produs din ce in ce mai putin si de aceea dorinta este de asemenea redusa. Principalul lucru nu este de a panica și de a nu căuta cure pentru impotență. De regulă, activitatea sexuală coboară destul de încet, iar bărbații sunt ținute în ordine până la vârstele înaintate, oferindu-le plăcere pentru ei înșiși și pentru iubitul lor.

Sex după nuntă

Se întâmplă adesea viața sexuală a tineriloreste împărțită în perioada "înainte" și "după" încheierea căsătoriei. La început, vor să facă sex de multe ori și pentru o lungă perioadă de timp, îmbrățișări, sărutări și mângâieri sunt necesare, cum ar fi aerul. Apoi, stabilirea unei vieți comune își pierde timpul și energia, romantismul este înlocuit seara de un computer sau de televiziune, rutina intră într-o relație. Soții sunt deranjați unul de celălalt, încercând să elibereze aburii de partea lor, ceea ce le face rău numai relația lor.

Și ar fi mai bine să organizăm câteodată întâlnirimai devreme - doar pentru doi, nu se concentrează pe afacerile interne, acordând mai multă atenție reciproc. Și chiar și după zece până la cincisprezece ani de sentimente pot rămâne înarmați și puteți face sex de câte ori este necesar pentru cuplurile tinere și temperamentale. Poate că nu în fiecare noapte va fi furtunoasă și pasionată, dar după fiecare dată romantică, tandrețea și dragostea vor cuprinde soții cu forță nouă.

Și dacă sexul nu se întâmplă cât de des doriți, atunci:

De câte ori fac sex

</ P>
  • te învinuiți foarte mult și aflați relația;
  • complexe datorită aspectului lor;
  • calculator, laptop, telefon sau televizor în dormitorul tău să te distragă de la afacerile de dragoste;
  • partenerul sau partenerul dvs. este mai puțin interesat de dvs.;
  • Atracția dumneavoastră este redusă din cauza contraceptivelor.

Orice din aceste motive poate fi eliminat - și depinde de dumneavoastră. Faceți un efort, dacă este necesar, și faceți sex, așa cum vă place - adesea și cu gust, cu blândețe, în liniște sau înflăcărat.