Cum se servește corect seringa

În primul rând, este necesar să se clarifice acest lucrudouching este o procedură medicală care poate fi prescrisă numai de către un medic. De obicei se efectuează de două ori pe zi - seara și dimineața. Opinia conform căreia seringa cu ierburi este necesară pentru igiena zilnică este greșită - corpul unei femei sănătoase nu are nevoie de așa ceva.

Cum de a seringi plante medicinale în mod corespunzător?

Seringă cu mușețel și alte medicamentePlantele medicinale în bolile inflamatorii dau deseori rezultate mai bune decât medicamentele chimice din farmacie. Deci, cum să seringi corect o infuzie de plante medicinale: mușețel, calendula și altele? Mai întâi facem un decoct. Pentru aceasta, turnați iarba cu apă fiartă și aduceți-o la fierbere la căldură scăzută. Dusarea se face cu un decoct răcit la o temperatură de 37-38 ° C. Pentru un astfel de decoct, se iau două linguri de musetel sau 2 linguri de apă pe litru de apă. Linguri de mușețel și o singură artă. Lingura de calendula.

Rezultatele bune sunt obținute printr-un decoct pregătit în conformitate cuurmătoarea rețetă. Ia 50 g planta troscot, 30 g de romaniță și urzică, 10 g scoarță de stejar și se amestecă. Umple-l cu două linguri de acest litru formulare de apă clocotită și se fierbe timp de aproximativ 5 minute. Compoziția finală se toarnă într-un balon de cauciuc cu vârful și introduceți soluția în vagin, evitând în același timp o presiune puternică. Încordare mușchii vaginului, întârzie soluția în interiorul cât posibil. Repetați acești pași până la sfârșitul soluției. Aceasta procedura este nevoie de succes pentru a selecta poziția corectă pentru punerea sa în aplicare. Aceasta este o poziție culcat pe partea de jos a cada cu picioare, pus pe marginile sale, sau poziția, în picioare pe picioarele indoite, cu o cocă ușor înclinată în față.

Cum să utilizați sifon în mod corespunzător?

Soda de drojdie este recomandată pentru aftere sauPentru concepție, cum să procedăm corect, vom analiza acum. În primul rând, trebuie să vă spuneți că utilizarea sifonului pentru a îmbunătăți succesul concepției este într-adevăr recomandată. Dar acest lucru se întâmplă în cazul în care ambii parteneri sunt sănătoși și medicul nu poate numi motivul pentru care cuplul nu poate primi un copil. În acest caz, se presupune o aciditate crescută a vaginului și, în acest caz, se prescrie sifon de spumare. Se dizolvă în 1/2 litru de apă caldă 1 linguriță de sodă și această soluție o femeie trebuie să fie perforată cu o jumătate de oră înainte de actul sexual.

De asemenea, această procedură se practică adesea cu afine. Pentru aceste scopuri, face o soluție de 1 litru de apă și 1 linguriță de sodă. După această procedură, seringa trebuie dezinfectată cu permanganat de potasiu.

Ce alte medicamente sunt folosite pentru seringi?

Cu afecțiuni și afecțiuni inflamatorii deseoriRecomanda seringi cu medicamente cum ar fi clorhexidina, cytel și clorofilip, vorbesc despre utilizarea corectă a acestora și dozele ar trebui să fie doar medicul. Aici oferim numai soluții aproximative ale acestor preparate. Chloksidinul a fost diluat cu apă fiartă purificată la 0,02%.

Cum să seringi corect cu afine

Citalul este folosit nediluat, dar dupăspălați după câteva minute vaginul de mai multe ori cu apă sau diluați cu apă într-o proporție de 1:10. Clorofillipt este diluat în proporție de 1 lingură de medicament pe 1 litru de apă. </ P>

Adesea, doamnele sunt interesate de modul în care să fie corectcu peroxid de hidrogen sau mangan. Despre permanganatul de potasiu, în general, puteți uita - nu poate fi aspirat, numai rău va provoca. Utilizați permanganatul de potasiu numai pentru a dezinfecta seringa după fiecare utilizare. În ceea ce privește peroxidul de hidrogen, acesta este încă prescris pentru seringi, dar ginecologii au desemnat recent această procedură mai rar. Prin urmare, dacă ginecologul dvs. nu a prescripționat duș cu peroxid, atunci este mai bine să nu experimentați. Dacă prescrierea este, dar prescripția este pierdută (sau, care se întâmplă adesea, nu o puteți dezasambla), utilizați un peroxid de 3% diluat în 1 litru de apă pentru a adăuga 1 linguriță. Peroxidul de duș nu are loc mai mult de o dată pe zi.