De ce am nevoie de sex

Dacă priva o persoană de alimente sau de odihnă suficient, în cel mai bun caz, va fi foarte slabă, în cel mai rău - poate muri de epuizare. Și sexul - dacă este necesar, la fel de mult pentru sănătatea noastră?

Sensurile noastre proprii și conduse de oamenii de științăstudiile spun despre un lucru - sexul este necesar pentru fiecare persoană adultă. Aceasta este nevoia noastră biologică. Desigur, putem face fără ea mult mai mult decât fără apă sau mâncare și nu vom muri în același timp. Dar viața noastră va pierde o mulțime de culori, iar pe sănătate și dispoziție se va reflecta neapărat.

Deci, de ce oamenii au nevoie de sex?

 1. Pentru a răspunde nevoii fiziceContactați și reduceți anxietatea și stresul. Pielea unei persoane este foarte sensibilă la atingere. Stroking, îmbrățișare și sărutări stimulează milioane de receptori tactili, provocând producerea de hormoni care suprimă agresivitatea și scutește stresul. Și ele provoacă un sentiment de fericire și euforie, care sunt înlocuite de relaxare și pace.
 2. Pentru a răspunde nevoii emoționaleContactul și intimitatea spirituală. Este o iubire care permite multor oameni să se simtă bineveniți. Ei nu experimentează niciodată o astfel de unitate cu un partener, ca în timpul intimității.
 3. Pentru a reduce durerea. Senzații senzaționale care pot fi împărtășite cu o persoană iubită - pentru care este sexul, mulți oameni cred că. Cu toate acestea, endorfina, care este produsă în timpul actului sexual, acționează pe corpul nostru ca morfină, un analgezic puternic. Cu el trece orice durere, inclusiv cele cauzate de migrena sau sindromul premenstrual la femei.
 4. Să mențină sănătatea mintală. Simțind că ne vor, iubesc și apreciem, noi credem în noi înșine. Această încredere contribuie la rezolvarea problemelor vieții și are o mare influență asupra echilibrului nostru mental.
 5. Pentru a îmbunătăți sănătatea fizică. Sexul regulat are doar un efect neobișnuit asupra corpului nostru! Nu numai că este un masaj natural și gimnastică pentru inimă, datorită căruia sângele mai saturate în mod activ toate organele și țesuturile corpului, astfel încât metabolismul se îmbunătățește și, împreună cu acesta - starea pielii și părului, tenul. Un flux sanguin consolidat este prevenirea multor boli provocate de stagnarea sa.
 6. De asemenea, cu sex regulat, există mai mulți anticorpi care stimulează imunitatea și colagenul, de care depinde prospețimea și fermitatea pielii.

Sexul este mai mult pentru bărbați decât pentru femei?

Este la fel de util pentru ambele și de ceUnii dintre ei trebuie să facă sex, dar unii nu fac asta? Pur și simplu toată lumea obține ceva de-al lor. Pentru femei, de exemplu, este vorba de prevenirea tulburărilor hormonale și funcționale, inclusiv a infertilității. Încă încrederea în sentimentele alesei lui. Și cel mai bun mod de a pierde în greutate și, în general, arata grozav!

Și sexul obișnuit pentru bărbați este sănătatea lor sexuală, un sentiment de dragoste și sprijin pentru femei, o oportunitate de a-și exprima sentimentele în acest fel.

Și totuși, există oameni pentru care sexul este mai important decât pentru toți ceilalți. Aceștia sunt cei care nu au avut contacte intime de mult timp. De ce au nevoie de sex:

 • pentru a întări imunitatea, dacă nu mai salvează de răceli persistente;
 • pentru a lupta cu insomnia, atunci când nu vă puteți relaxa și nu aruncați în pat;
 • De ce trebuie să faci sex

 • pentru a elimina apatia, depresia și iritabilitatea - deoarece sexul face ca oamenii să fie mai fericiți;
 • pentru prevenirea îmbătrânirii pielii, care apare mai rapid cu lipsa de sex;
 • pentru a îmbunătăți eficiența și organizarea - pentru că atunci când faceți sex, sângele hrănește în mod activ nu numai pielea și organele interne, ci și creierul!
pentru a ameliora tensiunea sexuală, mai ales dacăvisurile erotice și fanteziile apar prea des. Nu este vorba de raționament, de ce sex și de ce, este doar nevoie! Sau dorinta va deveni atat de intruziva incat nu va permite sa te gandesti la altceva.