sex neprotejat

Fiecare dintre noi este familiarizat cu expresia "periculossex ". Și toată lumea își pune înțelesul în această noțiune. Pentru unii, sexul periculos este sexul în zilele în care este probabil sarcina, pentru alții - unele forme de sex, pentru alții - sex neprotejat. Să încercăm să ne dăm seama ce sex poate fi cu adevărat periculos și ce consecințe neplăcute poate aduce.

Zile periculoase pentru sex

Se știe că fiecare femeie are a eizile individuale în care poate rămâne gravidă. Probabilitatea sarcinii există practic în orice zi a ciclului menstrual, dar în zilele de ovulație această probabilitate este cea mai mare. Dacă un bărbat și o femeie nu sunt pregătiți să devină părinți și nu planifică o sarcină, ei ar trebui să aibă grijă de protecție în timpul zilelor ovulației. Majoritatea sexului echitabil au ovulație în mijlocul ciclului menstrual. Dacă durata ciclului este de 28 de zile, ovulația survine în ziua 14 de la începutul menstruației. Nu trebuie uitat faptul că probabilitatea de a rămâne gravidă în 4 zile înainte de ovulație și la 4 zile după ce este suficient de mare. Aceste zile, pericolul de sex neprotejat este cel mai înalt. În plus, este important să rețineți că puteți rămâne gravidă în orice zi, chiar și sexul în timpul menstruației poate fi periculos.

Ce este periculos pentru sexul anal?

Unele femei consideră că sexul anal este o perversiune,altele sunt o varietate și nu văd nimic rușinos în ea. În cele mai multe farmacii găsiți lubrifianți speciali pentru sexul anal. Dar înainte de a decide dacă această formă de sex este necesară, fiecare femeie se întreabă dacă sexul anal este periculos.

Din punct de vedere medical, pericolul analuluisexul reprezintă o amenințare la adresa sănătății femeilor. Una dintre cele mai frecvente consecințe neplăcute sunt: ​​posibilitatea infecției, dezvoltarea hemoroizilor, sarcină nedorită, fisuri și rupturi ale rectului, constipație. Toate acestea pot fi însoțite de durere severă.

În timpul practicării sexului anal de mai multe oriprobabilitatea de prindere a unei infecții crește. Atunci când bacteriile pătrund în rect în vagin, începerea multiplicării lor rapide și a proceselor inflamatorii. Aceasta se datorează unei diferențe semnificative în microflora intestinului și a vaginului. Sexul anal obișnuit poate duce la forme neglijate de boală a tractului genital, care este plină de infertilitate pentru femei. Pentru a preveni posibilitatea dezvoltării bolilor, trebuie să acordați o mare atenție igienei și să folosiți un prezervativ.

Un rol important în această chestiune îl joacăfactor psihologic. Sexul anal este periculos pentru a face față dublului, dacă o femeie nu este pregătită psihic pentru el sau nu dorește. În acest caz, consecințele neplăcute nu pot fi evitate.

Ce este periculos pentru sexul oral?

În societatea modernă, sexul oral este mai multeste mai frecventă decât anal. Cu toate acestea, pentru multe femei el reprezintă un tabu. Sexul oral reprezintă un risc semnificativ pentru sănătate atât pentru bărbați, cât și pentru femei,

Sexul este periculos

faptul că această formă de sex nu exclude risculpentru a prinde bolile care sunt transmise sexual. În acest caz, orice boală se dezvoltă în gura unei femei și, după un timp, trece în gura unui bărbat. </ P>

Oral sex este periculos pentru a face față cu necunoscutom. Mulți bărbați și fete tineri cred în mod eronat că excluderea actului sexual în sine protejează împotriva bolilor. Oral sex, ca oricare altul, ar trebui să fie tratate numai cu persoana în care suntem siguri. Numai în acest caz este posibil să nu vă faceți griji cu privire la bolile venere.

Ce este sexul periculos în căldură?

Mulți medici susțin că au făcut sexcăldura este nesigură pentru sănătate, în special pentru bărbați. În căldura de a face sex mai mult decât de obicei, ritmul cardiac crește și crește presiunea. Acest lucru poate afecta negativ starea de sănătate a unui bărbat, în special dacă angajarea sexului se produce sub influența alcoolului.