10 motive pentru sex regulat

Nu a fost nici un secret că sexul joacă un rol foarte importantRolul vieții umane. Acest lucru este confirmat de rezultatele numeroaselor studii efectuate în acest domeniu de către oameni de știință și psihologi din întreaga lume. Dar sexul obișnuit, util pentru sănătatea psihică și fizică, presupune existența unui partener permanent cu care a fost stabilită o relație de încredere. Dar schimbarea frecventă a partenerilor, chiar dacă există sex regulat, se poate transforma într-o parte complet diferită a medaliei, deoarece pericolul de a obține un buchet de boli venerice ca cadou crește în astfel de cazuri de multe ori. Prin urmare, inspirat de descoperirile descrise mai sus ale oamenilor de știință despre beneficiile sexului obișnuit, nu uitați de prudență.

1. Sexul regulat este un imunostimulant natural.

În timpul sexului, organismul produce imunoglobulină A - anticorpi care ajută la combaterea infecțiilor și la creșterea imunității.

2. Sexul regulat este elixirul real al tinereții pentru suflet și pentru trup.

În timpul sexului, producția de colagen crește- o substanță care împiedică îmbătrânirea pielii. Creșterea nivelului hormonului estrogen are, de asemenea, un efect benefic asupra pielii și părului. Sexul regulat la femei previne apariția precoce a menopauzei, iar bărbații pot rămâne viguroși și activi pentru o perioadă lungă de timp.

3. Sexul regulat este unul dintre cele mai formidabile arme în lupta împotriva stresului.

Sexul reduce nivelul hormonilor de stres. Studiile au arătat că persoanele care au o viață sexuală regulată răspund mult mai calm la situațiile stresante, ceea ce face mult mai eficientă adaptarea la astfel de situații.

4. Regular sex - prevenirea bolilor cardiovasculare.

O muncă regulată de sex ajută la curățareSistemul limfatic și dezvoltarea multor hormoni și substanțe necesare, întăresc țesuturile organelor sistemului cardiovascular. Toate acestea reduc riscul unui infarct aproape dublu și, de asemenea, contribuie la prevenirea accidentului vascular cerebral.

5. Sexul regulat este o modalitate simplă și eficientă de a îmbunătăți memoria și atenția.

Sexul regulat stimulează afluxulSânge la creier. În combinație cu o creștere a producției de hormoni, aceasta îmbunătățește memoria, ajută la eliminarea absenteismului și, după cum arată unele studii, chiar mărește nivelul inteligenței. 6. Sexul regulat este un antidepresiv natural.

În timpul orgasmului, endorfinele sunt eliberate -„hormonii fericirii“. Endorfinele au un număr foarte mare de proprietăți utile. Și în lupta împotriva depresiei, endorfine generală nu are egal, deoarece, spre deosebire de endorfine chimice antidepresive au efecte secundare, nu creeaza dependenta, nu distrug trupul, ci dimpotrivă, să consolideze sistemul imunitar, crește activitatea, evoca un sentiment de bucurie și fericire.

7. Regularul de sex - arme împotriva complexelor.

Studiile confirmă faptul că sunt clase regulatesexul crește stima de sine și încrederea în sine. Persoanele care suferă de complexe, atunci când apare un partener permanent, își schimbă atitudinea față de ei înșiși, devin mai liniștiți și mai încrezători.

8. Sexul regulat este o modalitate plăcută de a menține figura și mușchii în ton.

În timpul actului sexual puteți pierde același lucrunumărul de calorii ca într-un antrenament de jumătate de oră în sala de gimnastică. În plus, sexul obișnuit întărește mușchii, inclusiv spatele, făcându-i mai flexibili și mai elastici.

9. Regular sex - prevenirea bolilor sistemului genito-urinar.

10 motive

În timpul sexului, circulația sângelui se îmbunătățeșteorganele din pelvisul mic, precum și reglementează activitatea sistemului hormonal. Acest lucru contribuie la prevenirea menstruației dureroase la femei, iar la bărbați este prevenirea cancerului de prostată. De asemenea, munca sexuală regulată îmbunătățește tonusul muscular, ceea ce previne ulterior problemele de incontinență.

10. Sexul regulat - contribuie la succesul unei cariere.

Desigur, toate beneficiile claselor obișnuitesexul nu poate afecta cariera. Cu toate acestea, un angajat activ, încrezător, care știe să evalueze rapid situația pentru a lua decizia corectă, este întotdeauna apreciat mai mult și provoacă favoarea șefilor și colegilor.