Nici nu-ți poți imagina cum poate fi un pește groaznic. Meet - cei mai periculoși monștrii de apă care trăiesc pe planeta noastră.

Există pești, ale căror dinți sunt ascuțiți, ca o lamăși pot reprezenta nu mai puțin pericol pentru oameni decât, de exemplu, un leu sau un crocodil. Un astfel de pește monstru trăiesc nu numai în adâncurile oceanului, ci și în râuri și lacuri de apă dulce și chiar în ape puțin adânci. Prin urmare, atunci când intri într-un rezervor necunoscut, mai ales undeva în tropice, nu trebuie să-ți pierzi vigilența.

1. Pachetul de pește

Pește Paku1

Pește Paku2

Acest pește poate ajunge la un metru în lungime șicântăresc aproximativ 25 kg. Dinții ei seamănă cu forma umană, dar dacă acest pește te înfulețe, nu o vei găsi. Acest monstru locuiește în râurile Amazonului, dar după ce a permis pescuitul sportiv pentru această specie, el sa răspândit în apele Americii de Nord și Asia.

În 1994, în Noua Guinee, douădecese în rândul pescarilor. Ei au fost găsiți complet plini de dinți, moartea a venit din pierderea de sânge. Nu a fost imediat cunoscut ce fiară a atacat bărbații, totuși, după cum sa dovedit mai târziu, peștele a făcut pachetul.

2. Acnee electrică

Acneea electrică

Această creatură, ca un amestec de șarpe și pește,Acesta se găsește în Amazon și râurile din America de Sud, precum și apariția de pericol sau pradă lovește victimele sale de șoc electric de 600 de volți. Un astfel de nivel este de ajuns pentru a ucide un om.

3. Pești heatici din Atlantic

Atlantic pește heady

În aparență, acest pește seamănă cu prezentulmonstru cu un set teribil de dinți mici și ascuțiți. Greutatea acestuia poate fi de 30 kg, iar lungimea unui pește sălbatic poate ajunge la 2 metri. Monstrul trăiește în ocean și se deghizează în rocile de mare.

Când atacă, un pește mare îl deschideO gură uriașă și își mușcă dinții în corpul victimei. În gura unui pește mic poate potrivi un fotbal, pe care îl poate înghiți fără dificultate. Omul nu poate fi salvat de atacul unui astfel de prădător de mare, există pericolul chiar să fie înghițit în întregime, deoarece mărimea stomacului, acest pește înspăimântător, este aproape lungimea trunchiului. Au fost cazuri când au fost găsite rămășițe umane în stomacurile acestor pești.

4. Tigru de pește

Tigrul pește1

Tiger pește2

Un pește tigru sau un goliat este un adevărat monstru șiPradă feroce printre locuitorii rezervoarelor de apă dulce. Acest pește poate ajunge la o greutate de 50 kg, iar dinții imense și ascuțiți pot rupe cu ușurință victima la bucăți. Monstrul cu sânge și atacă animalele prinse în râu și nu refuză să atace persoana. Practic, acest pește trăiește în apele Africii, în special în râul Congo și lacul Tanganika.

5. Catfish Bagarius

Fish Gunch1

Fish Gunch2

Acest somn este de asemenea numit pește ganch,în principal în râul Kali, situat între India și Nepal. Acesta este un pește canibal, este principalul vinovat în dispariția oamenilor de pe râu. Greutatea unui somn poate ajunge până la 140 kg și poate ataca chiar și cu o mulțime de oameni.

Dar oamenii înșiși sunt de vină pentru faptul că peșteledependenți de carnea umană, în timp ce localnicii, conform obiceiurilor antice, trimit cadavrele morții de-a lungul râului după toate ritualurile indiene de-a lungul acestui râu.

6. Pește din fierul de lipit

Pește de paryara1

Pește de paiara2

Paiara de pește sau maceratul hidrolizat pur și simplulovește limitele imaginației umane - acesta este un pește vampir, adevăratul conte al lui Dracula în imaginea unui locuitor de apă. Monstrul crește până la 1,5 metri lungime și poate cântări aproximativ 14 kg. Lungimea caninelor sale inferioare poate ajunge la 16 cm. Și își aplică propriile colți de patron, știind tocmai locația organelor interne ale victimei. Prin urmare, o baie lipsită de griji în râurile din Amazon poate obține o mușcătură moartă de pe acest pește înspăimântător. Ea își lipeste clar dinții direct în inimă sau plămâni, ucigându-și o dată pradă.

7. Piatră de piatră

Peste de pește1

Piatra de pește2

Wart sau piatra de piatra este una dintre cele mai multepesti otrăvitori din lume. Acest pește de mare este un maestru de camuflaj printre recifurile de corali. Ea se maschează ca o piatră, se stropeste cu nisip din fund și așteaptă prada ei. Pentru a mânca acest pește, desigur, nu poate, ci să ucidă - cu ușurință.

Din moment ce acest pește este foarte asemănător cu piatra și trăieșteeste mai mult în apă de mică adâncime, o persoană poate să se îndrepte spre ea, pentru care va primi o doză de otrăvire mortală. Cel mai teribil lucru este că nu există un antidot pentru otravă de piatră de pește, iar persoana moare în agonie groaznică, pentru că otravă nu acționează fulger, dar pentru câteva ore. Acest pește este comun în apele Oceanului Pacific și indian, precum și în apele de mică adâncime ale Mării Roșii, astfel că turiștii noștri au o șansă reală de a întâlni acest monstru, de exemplu, pe o vacanță populară din Sharm El Sheikh sau Hurghada.

8. Pește de șoareci de șarpe

Peste de șarpe de șarpe1

Pește de șoareci2

Acest pește periculos periculos a fost întâlnit pentru prima dată în Rusiaîn râurile din Extremul Orient și Primorsky Krai, precum și în Coreea și China. Dar astăzi, capcanele de șarpe se pot întâlni în corpurile de apă din alte țări. Nu este pereborchiv în mâncare și mănâncă toți locuitorii râurilor, precum și amfibienii. În medie, peștii pot cântări 10 kg, dar au existat indivizi care au ajuns la 30 kg. Dacă o persoană mușcă un astfel de pește, atunci poate provoca vătămări grave.

9. Pește Vandelia

Vandelia pește1

Peste de vandelie2

Acest pește trăiește în apele Amazonului și este îngrozitor pentru elomul său, paradoxal, suna. Vandelli hrănite carne, și poate pătrunde în organism prin uretra sau anus și mănâncă carne în interiorul victimei aducând durere și suferință din cauza dimensiunii lor (până la 2,5 cm lungime și 3 mm în grosime). Acest pește este de înot în mirosul de sânge și urină, așa cum este - sursele de aprovizionare. Dar, din fericire, astfel de cazuri sunt foarte rare.

10. Piranha

Piranya1

Piranya2

Un mic și teribil piranha are în propriul săuArsenal trapezius dinti ascutiti, care permit cateva secunde pentru a rupe bucati de carne. Dinții ei sapă în carne la fel de ușor ca un cuțit cald tăie uleiul. Aceste pești ating o lungime maximă de 30 cm, dar înota și atacă în ambalaje, iar într-o perioadă foarte scurtă de timp, de exemplu, din carcasa de vaci, rămân doar oasele. Dacă un pachet din aceste pești vorrați și însetat de sânge îl atacă pe o persoană, cel mai probabil nu va fi salvat.

11. Ariciul de pește

Pește ezh1

Arici de pește 2

Acest pește este cunoscut pentru a fi foarteotrăvitor, în piele, intestine și ovare conține o cantitate imensă de tetrodotoxină. Această substanță, care intră în corpul victimei, afectează creierul, provocând paralizie și apoi moartea. Prin urmare, este mai bine să nu mâncați acest pește. Cu toate acestea, în Japonia, o delicatesă este un fel de mâncare preparat din pește fugu, care este un fel de arici de pește. Dar sunt instruiți de profesioniști care, de mulți ani, au învățat să taie corect fuga, astfel încât otravă să nu otrăvească carnea. Dar fără experiență, pe o tavă puteți da moartea persoanei cu un pește.

12. Rampa pilothouse

rampă dințată

fereastră dințată2

O imensă rampă de fierăstrău este periculoasă pentru lungă duratănas, laturile din care există procese de ras ascuțite. La fel ca atacul uman șapte rampă nu va fi, dar are un sentiment sporit de apărare teritorială și vederea foarte slabă, așa că, dacă o persoană ar fi în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit, rampa cu toate dvs. s-ar putea lasa sa vazut intrarea si transforma victima lor în tocată . Pericolul constă în faptul că acest monstru râu mascat perfect și observați, uneori, poate fi prea târziu. Cu toate acestea, acest tip de standuri în pericol de dispariție din cauza naturii otrăvirii a activității umane.

13. Pește Guas

Guassee pește1

Guassee pește2

În comparație cu peștele, toate celelaltereprezentanții sunt doar pești mici. Guasu nu este fără motiv numit "uriaș gigantic atlantic", deoarece dimensiunile sale sunt terifiante. Acest pește cântărește aproximativ 450 kg, iar maxilarul său poate fi de până la 5 m. Un astfel de specimen, ca un rechin alb mare sau un somn gigant, poate înghiți o persoană complet la un moment dat.