Odată ce aceste locuri știau ce bucurie este șiRâsul copiilor, iar acum sunt înghețați pentru totdeauna de groază și tăcere ... Cu atenție, aceste 10 parcuri de distracție abandonate vă pot veni în cele mai visante visuri!

1. "Regatul lui Gulliver", Kawaguchi, Japonia (1997-2001)

Regatul lui Gulliver

Cand nu e norocos, nu o duce totul dintr-o data si se pare ca parcul de distractii "Regatul lui Gulliver" a atras toate cele 33 de nenorociri!

mizerie

Se pare că locația pentru construcție a fost aleasă doar perfectă - doar două ore de mers cu mașina de la Tokyo și în fața ochilor peisajului pitoresc al Muntelui Fuji.

Locație proastă

Dar, atunci când norocul ar fi avut-o,sediul sectei "Aum Shinrikyo", care a avut aproape 7.000 de victime, iar puțin mai târziu a câștigat o fabrică pentru producerea sarinei gazului nervos.

Vecinii periculoși

Merită să menționăm despre vecinul "Pădurea de sinucidere" după aceea?

Parcul dăunător

Din păcate, "Regatul lui Gulliver" a lucrat numai 4 ani și a fost închis ... din cauza locației nefericite!

2. "Nara Dreamland", Nara, Japonia (1961-2006)

naralend

Dacă te gândești la viața ta insuportabil de plictisitoare șidoriți să o înveseliți cu o doză de adrenalină, apoi să vă uitați la "Nara Dreamland" - un parc de distracții abandonat unde veți fi întâmpinați de un glonț fără avertisment!

Disneylandul japonez

Da, această copie japoneză din California Disneyland nu mai este un loc prietenos pentru copii și părinții lor.

Planul parcului "Nara Dreamland"

Planul parcului

Vedere de sus

vedere de sus

Din cauza prezenței scăzute și pierderi grele autoritățile orașului au decis să-l închidă, și 31 august 2006, personalul parc pentru toate motoarele s-au înecat toate plimbari și a închis poarta cu o cheie.

vederii minunate

De atunci, garduri duble cu sârmă ghimpată șiPoliția a păzit teribil „vis din copilarie“ de vizitatori, dar, datorită cel mai disperat, care a reușit să intre în parc în zori (în cel mai sigur timp), putem vedea aceste fotografii!

parcați în zori

3. "Țara minunilor" Chenzhuang, China (1998)

Se presupune că "țara minunilor" sau "țara minunilor", construită la 30 de kilometri de la Beijing, nu va deveni doar un analog al Disneyland-ului american, ci și o alternativă demnă de ea în Asia!

țara minunilor

Dar, din păcate, încă nu ați auzit de o prăbușire banală a visului unui copil - se pare că autoritățile și agricultorii au susținut de mult timp prețul terenului și au decis că "nici a dvs., nici a noastră".

Disneyland din Asia

Teritoriul abandonat este "decorat" cu obiecte nefinisate și grădini ale fermierilor.

câmpurile de porumb

4. Okpo Land, Okpoo-Dong, Coreea de Sud (1999)

au blocat motoarele

O altă poveste teribilă, din care sângele se răcește ... Okpo Land Park a fost construit pentru a da copiilor un zâmbet, dar în schimb a început să-și ia viața departe!

okpolend

Ultimul accident a fost prea elocvent pentru a permite parcului să continue să lucreze ...

ia vieți

Se pare că, în timpul călătoriei, una dintre rațele de pe carusel sa întors, aruncând o fetiță.

Killer Duck

Cu câțiva ani în urmă, toate atracțiile au fost dezmembrate pentru detalii, iar terenul a fost pus în vânzare. Dar credeți că există oameni care vor să-l cumpere?

nimeni nu cumpără

5. Parcul de distracții, Pripyat, Ucraina (1986)

Doar cinci zile nu au fost suficiente înainte ca copiii din orașul ucrainean Pripyat să se ducă să cumpere bilete pentru roata Ferris în parcul de distracții.

Pripyat

Din păcate, tragedia de la centrala nucleară de la Cernobîl a oprit această roată pentru totdeauna ...

roata sa oprit

6. Șase steaguri, New Orleans, SUA (2000-2005)

În 2005, uraganul Katrina a fost șters de pe fața pământuluicea mai mare parte din New Orleans, și cu ea, și toate acestea au făcut orașul unic și special. Parcul de distracții "Six Flags" a fost unul dintre locurile preferate pentru vacanțe de familie.

șase steaguri

A fost încă amintit sub muzicalul elegantnumele "Jazzland", dar după ce a cumpărat în 2002, compania "Six Flags Entertainment" ia dat nu numai un nume nou, ci și o nouă viață. Din păcate, catastrofa climatică a scutit doar diapozitivele "Calea lui Batman" și astăzi au fost restaurate și transportate în Texas.

bob burete

Și actualii locuitori din New Orleans din parcul "Șase steaguri" întâlnesc un clovn inversat și SpongeBob decolorat.

trist clovn

7. "Parcul de distracții Joyland", Kansas, SUA (1949-2004)

țară de bucurie

Asta inseamna - pretul vietii umane ... Parcul de distractii "Country of Joy" a lucrat pana la impresionanta aniversare - 55 de ani si a fost inchis doar dupa un accident!

accident

Apoi, cu o atracție de 9 metri, o fată a zburat și a suferit răni grave. De atunci, "Țara Bucuriei" a devenit o țară de uitare și tristețe ...

loc de uitare

8. "LunEur", Roma, Italia (1953-2008)

Luna Park Roma

Luna-parc "LunEur" a fost unul dintre acele lucruricu siguranță se încadrează în cadrul filmelor romantice. Apropo, a fost deschisă întâmplător - în cadrul târgului agricol din 1953, dar a plăcut atât locuitorilor orașului, cât și turiștilor, care au devenit cel mai preferat loc de divertisment.

loc preferat de divertisment

Ce păcat că chiar și titlul "istoric" nu la salvat de pretențiile legale ale "Uniunii Organizației Muncitorilor", iar în 2008, cel mai mare și cel mai vechi parc de distracții al Italiei trebuia închis.

închis din cauza proceselor

Cu toate acestea, dacă aveți un plus de 16 milioane de euro, motoarele de caruseluri pot câștiga din nou!

9. Dadipark, Dadizel, Belgia (1950-2002)

dadipark

Aproximativ 70 de ani în urmă, pastorul din orașul belgian Dadiesel a ajutat la deschiderea unui mic loc de joacă pentru locuitorii din zonă.

loc popular

De atunci, locul de divertisment a crescutun adevărat parc de distracții și a devenit cel mai popular printre localnici și oaspeții săi. Din păcate, prețul democratic al biletelor nu garantează securitatea completă. Și accidentele nu au durat mult. Ultimul și cel mai trist se întâmplă cu băiatul care, pe toboganul de apă, Nautic Jet ia rupt mâna.

rupe mâna

Acum 15 ani, "Dadipark" a fost închis, iar toate clădirile și atracțiile au fost demolate.

10. "Spreepark", Berlin, Germania (1969-2002)

Se pare că parcul de distracții din estul Berlinului "Kulturpark Plänterwald" a fost singurul care nu a fost fericit să unească RDG și FRG în 1990.

Shpreepark

După acest eveniment istoric, el a primitun nou șef și un nou nume - "Spreepark". Dar contrar așteptărilor, acum este dublul numărului de vizitatori de la 1,5 milioane la 3, el a redus la jumătate!

după fuziune

Din păcate, proprietarii nu s-au confruntat cu datorii și "Spreepark" a rămas pentru totdeauna doar o amintire din copilărie ...

falimentar