Oamenii preferă să se odihnească în timpul iernii în moduri diferite, cineva - printre iarnă pentru a zbura o săptămână sau două pe terenuri mai calde, iar iubitorii de iarnă adevărați merg în regatul Reginei de zăpadă.

Dacă sunteți un adevărat cunoscător al stațiunilor de iarnă,un iubitor de schi și doar o iarnă cu zăpadă, atunci sunteți sigură să vizitați, cel puțin o dată în viața dvs., hoteluri minunate și unice, care sunt construite în întregime din gheață și zăpadă. Aici, chiar paturi, mese, ustensile și alte ustensile sunt realizate din materiale de zăpadă. După ce ați vizitat aceste locuri, vă veți plimba în lumea senzațiilor complet noi și vă veți putea simți un adevărat Eskimo.

1. Hotel Ice, Suedia

Ice Hotel, Suedia1

Ice Hotel, Suedia2

Ice Hotel, Suedia3

Ice Hotel, Suedia4

Ice Hotel, Suedia5

Primul hotel din lume construit din gheață,a fost Hotelul de gheață din Suedia. Acest eveniment sa întâmplat în 1989 și de atunci în fiecare iarnă a fost reconstruit. Materialele de construcție sunt de aproximativ o mie de tone de gheață și treizeci de metri cubi de amestec de zăpadă și gheață, care se numește snice. Hotelul ocupă o suprafață de 5,5 mii mp.

Aici o expoziție anuală de gheațăsculpturi, spectacolul este pur și simplu fascinant. Se pare că ești în lumea oglinzilor și a cristalului. Numărul de camere din hotel este limitat - numai 65, deci este mai bine să rezervați o cameră în avans.

De asemenea, pentru administrarea oaspeților hoteluluiorganizează diferite activități de divertisment: săniuș pentru câini, clasă de masterat pentru a crea sculpturi de gheață, pregătire în supraviețuire în condiții de iarnă dure, schi și săniuș, saună, diverse excursii și multe altele. Și din 25 decembrie, în cuplurile iubitorilor de capete de gheață, cuplurile își pot înregistra chiar căsătoria.

2. Hotel Kakslauttanen Igloo Village, Finlanda

Hotel Kakslauttanen Igloo Village, Finlanda

Hotel Kakslauttanen Igloo Village, Finlanda2

Hotel Kakslauttanen Igloo Village, Finlanda

Hotel Kakslauttanen Igloo Village, Finlanda

Unde, dacă nu în zână Laponia, meritămergeți la vacanțe de Anul Nou sau la sărbători de iarnă, mai ales că aici veți găsi un adevărat basm de iarnă. Acest hotel multi-fațetat este situat în cea mai mare rezervație a țării Urho Kekkonen, astfel încât vă oferim vederi chic și lumina nordică nu vă va face să așteptați.

Aici puteți fi invitat să rămâneți în zăpadăAcul, casele moarte sau locuința tradițională a Laponiei, precum și în apartamentele regale sau casele săpătorilor de aur pentru cuplurile romantic reglate. De asemenea, oferă divertisment tradițional de iarnă și, în plus, pescuitul cu gheață și plimbările cu gheață. Principalul avantaj al acestui hotel este că acesta funcționează pe tot parcursul anului, spre deosebire de majoritatea celorlalte.

3. Hotel de gheață Lumilinna, Finlanda

hotelul Lumilinna, Finlanda1

hotel Lumilinna, Finlanda2

hotelul Lumilinna, Finlanda3

hotelul Lumilinna, Finlanda4

De vreme ce clima din Finlanda este severă, prin urmareo varietate de hoteluri de gheață și zăpadă aici este cea mai mare, ca să spunem așa, pentru fiecare gust. Aici, de exemplu, în orașul Kemi există un hotel de gheață, care înfățișare seamănă cu un adevărat castel și nu doar cu un complex hotelier. Luxul de iluminat și o mulțime de sculpturi de gheață dau acestui loc farmec și mai fabulos. Aici puteți petrece noaptea, dar puteți vizita și capela, restaurantul sau o sală cu sculpturi de timp antic.

Acest castel se află pe piața centralăși a găzduit oaspeții timp de 20 de ani, și deoarece este proiectat pentru doar 48 de locuri, nu este niciodată gol. În acest palat de gheață vă puteți relaxa în jacuzzi sau aburi în baie și, desigur, hotelul a oferit oaspeților săi tot felul de divertisment de iarnă, astfel încât nimeni nu sa plictisit. Apropo, costul vieții în castel nu este atât de mare, de la 125 de euro pe zi pe persoană.

4. Hotel Snow în Snow Village, Finlanda

Snow Hotel, Finlanda1

Snow Hotel, Finlanda2

Snow Hotel, Finlanda3

Snow Hotel, Finlanda4

În orașul finlandez Illysajärvi, un întreggheață Village of Snow Village, care este același hotel la rece și zăpadă Snow Hotel. Satul acoperă o suprafață de 20 mii de metri pătrați. Aici puteți găsi baruri, sculpturi frumoase, o biserică, restaurante și toate aceste clădiri sunt construite din blocuri de gheață și zăpadă și funcționează pe deplin.

În hotel toate camerele sunt făcute complet în diferitestiluri și decorate cu sculpturi de gheață și, de asemenea, dotate cu un șemineu și băi. Aici puteți găsi, de asemenea, o mulțime de divertisment de iarnă, mergeți la ferma de cerbi sau vă grăbiți în căutările de noapte fascinante ale luminilor nordice pe snowmobile.

5. Kirkenes Snow Hotel, Norvegia

Kirkenes Snow Hotel, Norvegia1

Kirkenes Snow Hotel, Norvegia2

Kirkenes Snow Hotel, Norvegia3

Kirkenes Snow Hotel, Norvegia4

Kirkenes Snow Hotel, Norvegia5

Norvegia invită, de asemenea, la turistivacantele de iarna in hotelul de gheata Kirkenes Snow Hotel, format din 20 de camere. Acest hotel minunat este situat în Bjornevatne, care este considerat cel mai pitoresc loc din țară. Construiți acest hotel în fiecare an, astfel încât toate bijuteriile și sculpturile de gheață pot varia.

Sunt oferite, de asemenea, tot felul de specii aici.Divertisment, inclusiv pescuit și vânătoare pentru crabul regal. Dar înainte de a pleca în vacanță la acest hotel, trebuie să știți că regulile locale interzic reședința copiilor sub șapte ani și a celor care suferă de claustrofobie.

6. Sorrisniva Igloo Hotel, Norvegia

Sorrisniva Igloo Hotel, Norvegia1

Sorrisniva Igloo Hotel, Norvegia2

Sorrisniva Igloo Hotel, Norvegia3

Sorrisniva Igloo Hotel, Norvegia4

Sorrisniva Igloo Hotel, Norvegia5

Pe malul râului Alta din Norvegia există încă unulun hotel de gheata pentru 30 de camere Sorrisniva Igloo Hotel. Complexul hotelului are și un bar de gheață, o capela și un restaurant. Aici oaspeților vor fi oferite cadă cu hidromasaj, saună și alte distracții. Hotelul acceptă turiștii din ianuarie până în aprilie.

7. Hotel de Glace, Canada

Hotel de Glace, Canada1

Hotel de Glace, Canada2

Hotel de Glace, Canada3

În orașul canadian Quebec, de asemenea, din ianuarie până în martieputeți să stați într-un hotel de gheață Hotel de Glace. Această proprietate oferă 50 de camere, care sunt întotdeauna plin de vizitatori. Hotelul își deschide porțile în fiecare an din 2001, iar în acest timp el a vizitat mai mult de 500 de mii de oameni.

Toate camerele au baie proprie și baie proprieseminee minunate. Centrul spa din incintă, un patinoar și un club de noapte, precum și multe sculpturi de gheață, care pot veni să caute o taxă nu numai pentru oaspeții hotelului, dar puteți lua încă parte la crearea lor.

8. Balea Lake Ice Hotel, România

Balea Lake Ice Hotel, România1

Balea Lake Ice Hotel, România2

Balea Lake Ice Hotel, România3

Balea Lake Ice Hotel, România4

Balea Lake Hotel, România5

România a decis să nu rămână în urmă de tendințele modei șidin 2006, oferă oaspeților și locuitorilor din țara lor să se relaxeze într-o poveste de iarnă pe malul lacului Byla, în munții Transilvaniei, în hotelul de gheață Balea Lake Ice Hotel. De asemenea, din gheață, biserica este sculptată în fiecare an.

9. Alpha Resort Tomamu's Ice Hotel, Japonia

Alpha Resort Hotel Tomamu's Ice, Japonia1

Alpha Resort Hotel Tomamu's Ice, Japonia3

Alpha Resort Hotel Tomamu's Ice, Japonia4

Hotelul Alpha Resort Tomamu's Ice, Japonia5

Într-unul dintre cele mai reci locuri din Japonia, Tomato,hotelul este răspândit din gheață. Aici puteți să vă îmbogățiți în căzile cu hidromasaj sau să comandați o pereche de cărămizi de gheață cu sculpturi sculptate și mobilier pentru gheață. Și, de asemenea, dragostea japoneză de a vizita gheața, unde toate băuturile sunt servite în pahare de gheață.

10. Hotel Igulu din Kamchatka "Teritoriul Munților", Rusia

Iglu-hotel, Rusia1

Iglu-hotel, Rusia2

Iglu-hotel, Rusia3

Iglu-hotel, Rusia4

Iglu-hotel, Rusia5

La poalele vulcanului Vilyuchensky, care este situatla câteva zeci de kilometri de orașul Petropavlovsk Kamchatsky, este un hotel modern de gheață "Teritoriul Munților." Acest hotel include mai multe locuințe cu ac de 3-6 metri în diametru, concepute pentru 2 și maxim 8 persoane. Ca și locuitorii indigeni din partea de nord a Kamchatka, patul acului este făcut din zăpadă și acoperit cu piele caldă. Pe teritoriul complexului nu există un restaurant, cu toate acestea, oaspeții vor fi asigurați cu trei mese pe zi, iar într-un ac mare există un gheață. Acest hotel oferă o oportunitate unică de a vă arunca în piscina caldă cu apă termală naturală caldă.

11. Hotel în ghețar, Chile

Hotel de gheață, Chile2

Aproape de orașul Puerto Fay, lângă vulcanChoshuenco direct în ghețar a fost construit hotel. Potrivit unor date, costul construcției a fost de 15 milioane de dolari. Hotelul are 4 camere cu pat, masă și scaune, dar aceste apartamente modeste pot fi vizitate pe tot parcursul anului. Și la cinci sute de metri de hotel pe ghețar există posibilitatea de a schia chiar și în timpul verii. Dar din cauza numărului mic de locuri, prețurile de cazare în acest hotel de gheață sunt foarte mari. Tot în Chile există un gheață, care a devenit populară în toată America Latină.

12. Alpeniglu Village, Austria

Alpeniglu Village, Austria1

Alpeniglu Village, Austria2

Alpeniglu Village, Austria3

Austria, de asemenea, nu rămâne în urmă în problemele de dezvoltarestațiune de iarnă. Austrienii nu au făcut schimb pentru un mic hotel și au făcut imediat un întreg sat de gheață în stațiunea de schi Kitzbuhel. Pe teritoriul acestui complex de iarnă există un restaurant, o biserică, cabine de igloo, un hotel de gheață și multe sculpturi frumoase de gheață. Poate găzdui 24 de oaspeți în camere pentru 2 și 4 persoane. Prețurile pentru cazare sunt accesibile, astfel încât oricine dorește ca un turist să-și petreacă vacanța aici. Deschide ușa pentru oaspeții satului de gheață la începutul lunii decembrie și funcționează până la sfârșitul lunii martie.