Recunoașteți-vă că, măcar o dată, ați visat la nenumărate produse de cofetărie din jurul dvs., încât ați putea gusta nelimitat.

V-ați imaginat cum lingeți de milioane de oriUn trandafir dulce de sus, cu un tort multi-nivel, care pare extraordinar de ireal pe ecranul televizorului. Chiar și în vise dulci, nu puteai să te bucuri pe deplin de mirosul de boabe de cafea și de biscuiți portocalii. Te recunoști? Dacă da, aveți grijă de sistemul nervos și vă pregătiți pentru știrile amețitoare - toate visele tale dulci se pot realiza. Prindeți satinul și mai degrabă notați toate brutăriile și cofetăriile din lume, în care vă garantați un orgasm gastronomic.

1. Bakery Dominique Ansel Bakery, New York, Statele Unite ale Americii

Dominic în New York

Dominic în New York

Dominic în New York

Există mai multe motive pentru care tutrebuie să viziteze brutăria Dominique Ansel din New York. Primul dintre acestea este Kronat. Kronat este un nou fel de mâncare din bucătăria americană și reprezintă un hibrid de gogoși și un croissant francez. Kronat sa dovedit atât de gustos, încât mulți oameni vin la această brutărie pentru a încerca gogoșii minunați și pentru a reîncărca pozitivul pentru toată ziua. Din păcate, până la ora 11 dimineața în brutărie dezmembrează toți coroanele. Dar o gazdă bună are întotdeauna câteva exemplare de rezervă pe care le puteți gusta. Al doilea motiv este prăjiturile cu gust delicios, plăcintele și cookie-urile. Credeți-mă, câteva kilograme în plus merită să gustați dulciuri delicioase.

2. Cofetărie Tatte, Boston, Statele Unite ale Americii

Boston

Boston

Boston

Dacă sunteți un iubit avid de fructe șicoaceți în același timp, brutăria Tatte vă așteaptă. Nici nu-ți poți imagina cât de grozav poate fi coacerea. Piesele și tot felul de produse aluatului arată atât de frumos încât vă este frică să le atingeți.

3. Cofetărie Sadaharu Aoki în Tokyo și Paris

Tokyo și Paris

Tokyo și Paris

Tokyo și Paris

Rafinatorul talentat Sadaharu Aoki a învățat"Tame" absolut orice consistență dulce și transforma-o într-o adevărată opere de artă. Combinând cu îndrăzneală ingrediente japoneze unice cu produse de patiserie franceze, cofetarul aproape a creat o ramură separată de gătit pentru cofetărie. Nicăieri altundeva în lume veți găsi un croissant de ceai verde sau eclair de susan negru, deci mergeți acum într-o călătorie dulce.

4. Cofetărie Demel, Viena

Viena

Viena

Viena

Unul dintre cele mai bune locuri de pe planetă unde poțipentru a gusta produsele reale ale cofetăriei imperiale, se află la Viena. La primul etaj veți găsi o selecție minunată de prăjituri, roșii, dulciuri. Dacă te poți rupe și te duci mai adânc, vei avea norocul să contempli întregul proces de a face frumos. La etajul al doilea al brutăriei puteți încerca personal tot ce vă doriți. Și în pereții casei de patiserie puteți vizita muzeul de cofetărie. Este puțin probabil ca în lume să găsiți un loc care să îmbină atmosfera minunată a Vienei vechi, confort, ospitalitate și dulciuri pentru fiecare gust.

5. Cofetărie Conditori La Glace, Copenhaga, Danemarca

Copenhaga

Copenhaga

Copenhaga

Produse de cofetărie Conditori La Glace este situat înCopenhaga este considerată a fi cea mai veche cofetărie din întreaga Danemarca. Intrând în interior, vă simțiți instantaneu într-un loc neobișnuit și într-o altă eră. Produse de cofetărie pentru fiecare sărbătoare decorați vitrinele tot felul de bunatati, uimitoare si incomparabile. Când călătoriți în Danemarca, asigurați-vă că vizitați această patiserie și gustați-i tortul tradițional și cafeaua revigorantă cu frisca.

6. Bakery Du Pain et des Idees, Paris, Franța

Paris

Paris

Paris

Frizeria din Paris Du Pain et des Idees este renumităcoacerea neegalată. Aici se coace cele mai delicioase croissante din Franța, care, fără îndoială, vor face pe cineva nebun. Chiar dacă intrați într-o brutărie fără să vă simțiți flămânzi, atunci mirosurile dulci vă vor forța să vă reconsiderați alegerea.

7. Bakery Stop Cehă, West, Texas

vest

vest

vest

Peștera Cehă Stop nu pare neobișnuită. Dar, așa cum se spune, frumusețea din interior și poate fi caracterizată într-un singur cuvânt: kolach. Kola este un fel de coacere, în pregătirea căruia se folosesc un sufle delicat și bucăți de fructe. Bakeria aderă la tradițiile cehice de cofetărie, încercând astfel ceva din sortimentul lor, ca și cum veți vizita pe străzile mici din Praga. Big plus brutărie - este deschisă vizitatorilor 24 de ore 7 zile pe săptămână. Deci, în orice moment nu veniți, veți aștepta întotdeauna o colchă proaspăt coaptă.

8. Bakery Pasticceria Marchesi, Milano, Italia

Milano

Milano

Milano

O mică bucătărie se află în inima orașului Milanoși se mândrește cu statutul de "cea mai veche brutărie". Pasticceria Marchesi oferă clienților săi o gamă largă de produse tradiționale italiene și un număr mare de băuturi. Odată ajuns în interior, veți simți adevăratul anturaj italian, datorită designului deosebit. Bucurându-se de cafea gustoasă și produse de patiserie dulci, vă puteți plimba prin magazinul de antichități situat deasupra brutăriei.

9. Cofetărie Bakerbot's, Toronto, Canada

Toronto

Toronto

Toronto

Într-una din cele mai bune cofetării din Toronto, poțiîncercați desertul delicat preparat manual din înghețată și biscuiți, adăugând orice ingrediente la gustul dumneavoastră. Crede-mă, nu ai gustat niciodată ceva mai delicios, așa că ai grijă să-l vezi pe Bakerbot.

10. Bakery e5 Bakehouse, Londra, Anglia

Londra

Londra

Londra

Micul confortabil e5 Bakerhouse este renumit înLondra datorită produselor de patiserie tradiționale englezești. Practic, toate retetele lor sunt vechi, astfel încât produsele lor sunt unice. Dacă doriți, în brutărie puteți să vă înscrieți în cursuri de coacere și să vă surprindeți pe cei dragi cu niște feluri de mâncare speciale. Avantajele evidente ale mormanului e5 Bakehouse, deci cu siguranta trebuie sa va asigurati de aceasta prima mana.

11. Bakery Bakery Street, Sydney, Australia

Sydney

Sydney

Sydney

Dacă aveți ocazia de a vizitaSydney, apoi vizitați panificația Bourke Street Bakery Street, pe care o puteți găsi în diferite părți ale orașului. În ciuda dimensiunilor mici, veți fi surprinși de gustul de coacere și asigurați-vă că luați câteva chifle cu dumneavoastră. Și în brutărie coace cea mai bună plăcintă de carne din lume, așa că nu pierde această brutărie.

12. Cofetarie Gagou de Paris, Ierusalim, Israel

Ierusalim

Ierusalim

Ierusalim

Produse de cofetărie Gagou de Paris, fabricate înStilul francez, depășește multe brutării situate în Franța. Imaginați-vă că în Ierusalimul sfânt puteți gusta un adevărat croissant francez gătit cu toate subtilitățile artei culinare franceze. În patiserie există produse de orice fel de aluat, deci și un gurman cu experiență va găsi ceva de gust.

13. Bakery Tai Chong Bakery, Hong Kong, RPC

Hong Kong

Hong Kong

Hong Kong

Hong Kong este cu adevărat considerat un oraș fenomenal,astfel încât și brutării situate acolo sunt unele dintre cele mai bune din lume. Bakerul Tai Cheong Bakery este specializat într-o varietate de produse de patiserie și produse de patiserie, și, credeți-mă, nu puteți trece prin ea din cauza mirosului dulce invitat. Pentru intreaga lume, Bakery Tai Cheong este cunoscuta pentru placinta de ou uimitoare, care a devenit o adevarata legenda culinara. Mergeți la Hong Kong, nu uitați să vizitați una dintre cele mai bune brutării de pe planetă.

14. Cofetărie Conditorei Schober, Zurich, Elveția

Zurich

Zurich

Zurich

Puneți-vă în atmosfera luxoasă a regaluluiconsumul de ceai este posibil în cofetaria elegantă Conditorei Schober din Zurich. Alegerea pentru dvs. sunt cele mai bune deserturi, care sunt vrednice de regii ei înșiși. După ce sa așezat confortabil într-un fotoliu moale cu brațe de aur, savurând încet ciocolată caldă și mâncând un desert dulce, veți simți că viața este cu adevărat frumoasă.

15. Pastéis de Belém Bakery, Lisabona, Portugalia

Lisabona

Lisabona

Lisabona

În acest an, brutăria Pastéis de Belém este prezentă180 de ani, astfel încât calitatea propriei coacere vorbește de la sine. În brutărie, pregătiți pastel de nata - patiserie crocantă cu cremă, pe care o mănânți instantaneu și cereți mai mult. Puteți vedea întregul proces de gătit personal prin sticlă și vă simțiți ca un martor al unui miracol culinar.

16. Tartine Bakery, San Francisco, CA.

San Francisco

San Francisco

San Francisco

În dimineața lângă tejghea de panificație Tartineexistă o coadă uriașă de oameni care doresc să cumpere pâine proaspătă și rulouri, care sunt foarte rapid cumpărate. Gustul acestui lot este incredibil, deci dacă aveți norocul să le încercați, veți realiza că nu ați mai gustat niciodată mai bine.

17. Cofetărie Konditorei und Cafe Buchwald, Berlin, Germania

Berlin

Berlin

Berlin

În cofetărie Konditorei und Cafe Buchwald poțiBucurați-vă de un frumos desert german bumkuchen, sau în alt mod un copac plăcintă. Baumkuchen este un fel special de copt care este tradițional pentru Germania. Într-o tăietură, un astfel de desert este similar cu un copac tăiat cu inele de un an. În Konditorei und Cafe Buchwald, puteți gusta un astfel de desert, acoperit cu sirop de caise sau ciocolată. Dacă doriți, puteți lua întotdeauna o bucată de alta cu dvs. și vă puteți bucura de frumos într-o atmosferă confortabilă acasă.

18. Magazin de cofetărie Hafiz Mustafa 1864, Istanbul, Turcia

Istambul

Istambul

Istambul

Magazinul Hafiz Mustafa 1864 este unul dintrecele mai vechi magazine din Turcia și este renumită pentru alegerea nesfârșită a tuturor tipurilor de dulciuri turcești. Pe rafturile ferestrelor veți găsi absolut orice gust al celebrului rahat-lukuma. Numai în Hafiz Mustafa 1864 puteți gusta baclava orientală delicioasă, care se topește instantaneu în gură. Crede-mă, nu poți părăsi magazinul fără a încerca cel puțin jumătate din bunurile prezentate.

19. Bakery Boulangerie Guerin, Rio de Janeiro, Brazilia

Rio

Rio

Rio

În apropiere se află o brutărie minunatăplajele locale, astfel încât să puteți lua mereu câteva delicatese cu dvs. În Boulangerie Guerin coaceți cele mai bune plăcinte de fructe și serviți un espresso delicios, după ce ați încercat asta, veți dori să repetați.

20. Macrina Bakery Bakery, Seattle, Statele Unite ale Americii

Seattle

Seattle

Seattle

Macrina Bakery oferă cea mai bună brutărieproduse în toată zona Seattle. Fiecare zgură este cunoscută pentru acest loc, deoarece sortimentul de deserturi și coacere este uriaș. Nu veți găsi niciodată o persoană în oraș care să nu viziteze această brutărie din când în când.

21. Panificație El Pan de la Chola, Lima, Peru

Peru

Peru

Peru

El Pan de la Chola este un exemplu realO brutărie tradițională specializată în coacerea unei varietăți de varietăți. Fiecare pâine este făcută manual, ceea ce conferă pâinii o semnificație deosebită. Prin tradiție, pâinea din panificația El Pan de la Chola este folosită pentru a consuma iaurtul grecesc pentru a dezvălui toate calitățile de coacere ale brutăriei. Reîmprospătați-vă cu pâine proaspătă delicioasă, care călătoriți prin Peru.

22. Cofetărie Cafe Savoy, Praga, Republica Cehă

Praga

Praga

Praga

Dacă preferați o atmosferă burgheză, atunci voitrebuie să viziteze Cafeneaua Savoy din Praga. În plus față de deserturi delicioase delicioase, veți fi cucerit de mediul vechi al Europei. Această cofetărie este un adevărat paradis pentru iubitorii de mâncăruri de lux și delicioase.

23. Pâine de panificație pentru pâine, New York, SUA

New York

New York

New York

Pâine Bakery Bakery este cunoscut în Statele Unite pentru eitalentul bucatarului din Israel. El face minuni adevărate cu făină și ouă. Cu ajutorul mâinilor sale creează minunate tipuri de pâine evreiască, care este considerat surprinzător de gust. Și brutăria oferă o gamă largă de produse de cofetărie și deserturi, multe dintre ele devenind "favorite" ale clienților obișnuiți. Încercați să vă alăturați rândurilor de adepți ai brutăriei israeliene, având gustul "bunicii din ciocolată".

24. Cofetărie Taxinge Slott Café, Nykvarna, Suedia

Suedia

Suedia

Suedia

Minunat cafe-cofetărie Taxinge Slott Caféeste situat în castel, astfel încât atmosfera înconjurătoare vă va multumi mai ales. Produsele de cofetărie funcționează ca o sală de mese, deci aveți dreptul de a alege ceea ce doriți să încercați. Din sortiment pe rafturi se află prăjituri, deserturi, prăjituri, produse de patiserie. Fiecare nume are un gust unic și un preț acceptabil. Deci toate dulciurile din Suedia se adună acolo.

25. Cofetărie Henri Charpentier, Tokyo, Japonia

Tokyo

Tokyo

Tokyo

Renumitul bucătar-confectioner Henri Sharpenti este consideratstăpânul afacerii și este cunoscut în lume datorită unor prăjituri improbabile, care chiar este un păcat de încercat. Trebuie să vizitați cofetăria Henri Charpentier pentru a admira operele reale comestibile și puteți gusta un pic.