Emily Ratjakovski cu un bang este comparată cu Audrey Hepburn

Acum, Emily Rathazhkovsky vizitează Parisul,Apare zilnic în săptămâna modei. De aceea jurnaliștii au fost informați imediat despre schimbările în aspectul stelei, capturarea frumuseții pe balconul camerei ei din hotelul De Crillon într-o rochie uimitoare și cu un bang.

Noua imagine

26 de ani, Emily Rataskovski, care este foarteSe referă cu grijă la orice experimente privind apariția sa, aparent îmbibate cu spiritul creativității, care se află acum la spectacolele de modă din Paris, doreau să fie transformate. Modelul nu și-a vopsit părul lung, maro, limitându-se la bretonul unui bang.

Miercuri, paparazzii l-au capturat pe Emily în timpulcare a avut loc pe balconul camerei ei. O rochie de dantelă cu dantela, decorată cu dantelă, a subliniat figura ei precisă. Cu toate acestea, costumul elegant al lui Ratjakovski a surprins fanii ei ...

Emily Ratjakovski a tăiat un bang

Emily Ratjakovski a tăiat un bang

26 de ani, Emily Rataskovski

Emily Ratjakovski a făcut un bang

Modelul transformat de a face eu un bang, și, în funcție de utilizatorii rețelei, a devenit foarte similar cu celebrul Oscar actrita britanica Odri Hepbern.

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Foaie de voiaj sau nu?

Apreciind stilul de coafura a starului lucios, utilizatorii au început să se îndoiască de faptul că conservatorul Emily a decis să-și taie părul, sugerând că aceasta este doar o perucă.

Emily Ratjakovski la petrecerea de la Vogue, luni, la Paris

Emily Ratjakovski la petrecerea de la Vogue, luni, la Paris

Ieri, Jordan Barrett a plasat în fotografia lui Instagram o fotografie luată la masa unuia dintre barurile pariziene.

Fotografie de la Instagram de Jordan Barrett

Fotografie de la Instagram de Jordan Barrett

a se vedea, de asemenea,
  • Emily Ratajkovski a apărut pe coperta revistei Glamour, povestind sexualitatea
  • Emily Rataskovski și-a sărbătorit ziua de naștere la stațiune cu prietenul ei
  • Emily Ratjakovski și-a răsfățat fanii cu alte imagini sincere

În plus față de modelul australian, în imagineși-a imprimat prietenii, printre care și Emily Ratjakovski cu aceleași bretonuri. Aceasta oferă motive să presupunem că metamorfoza cu părul modelului este reală.