vacanță de franceză Dzhennifer Lopes și Aleksa Rodrigesa

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, al căror roman nu esteDă odihnă zgomotului, care spune că în relații ideale cuplul, oricare ar fi să spună, a venit criza, au ales unul dintre cele mai romantice locuri de pe planetă pentru vacanțe.

Impreuna sau este dragostea

47 de ani, Jennifer Lopez și prietenul ei de 41 de aniAlex Rodriguez realizând că iubirea de la distanță nu aduce beneficii relației, încercați să petreceți fiecare moment liber împreună. În ciuda ocupației, jucătorul de baseball se îndreaptă spre celălalt capăt al lumii pentru a-și vizita iubitul, care este ocupat cu filmările, iar ea, lucrand toată ziua, uitând de oboseală, petrece timp cu el.

Cântăreața este în vacanță cu un nou iubit

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Acum Lopez și Rodriguez au o "fereastră" înȘi, fără să-și piardă timpul, au zburat în Franța. Fiind pe Coasta de Azur, având o mulțime de plăți și de plajă, iubitorii nu au putut ajuta la vizita la Paris.

Lopez petrece vacanțe pe Riviera Franceză cu Rodriguez

Lopez petrece vacanțe pe Riviera Franceză cu Rodriguez

Singer și atlet pe Coasta de Azur din Franța

Ca și turiștii obișnuiți

În weekendul trecut, o pereche frumoasă a petrecut examinareaatracții însoțite de paparazzi, care nu au rămas în urma unei singure. Jennifer și Alex au fost în capitala franceză de zeci de ori, dar vacanțele romantice în orașul tuturor iubitorilor împreună sunt emoții de neuitat și o nouă întorsătură în relația lor.

Lopez și Rodriguez

Porumbeii au rătăcit pe străzi toată ziuaoraș-muzeu, trecând de la un monument de arhitectură la altul pe autobuzul de excursii. Jennifer și cei cinci minute să mire a vizitat Luvru, a vizitat Notre Dame și Jardin des Tuileries, ocazional, musca la cafenele locale și vopsea de înghețată pe drum.

Iubitorii de înghețată Lopez și Rodriguez

Lopez și Rodriguez

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez în Louvre

a se vedea, de asemenea,
  • Dzhennifer Lopes și Aleks Rodriges: noi detalii din viața de stele din nou interviu
  • Dzhennifer Lopes merge pe Hamptons cu Aleksom Rodrigesom și copii
  • A devenit cunoscută numele șantajistului Alex Rodriguez și esența pretențiilor sale

Și când a venit seara, îmbrăcați elegant Lopez și Rodriguez au vizitat restaurante de bucătăria franceză, astfel încât la lumina lumânărilor să poată vorbi despre ...

Lopez și Rodriguez

Lopez și prietenul ei Alex Rodriguez