Kylie Jenner și Travis Scott au făcut mini-tatuaje identice

Kylie Jenner, de 19 ani, și noul ei iubit25 de ani, Travis Scott nu comentează despre relația lor, ceea ce este surprinzător, având în vedere dragostea reprezentanților PR ai clanului Kardashian. În ziua de azi, iubitorii fără cuvinte inutile au confirmat puterea sentimentelor lor făcând tatuaje pereche.

Ca o declarație de iubire

Kylie Jenner și Travis Scott, care se întâlnescdoar câteva luni, au decis să-și dedice reciproc tatuaje. Doves a făcut desene absolut identice pe corpul lor, împărtășind fotografii de tatuaje pe net.

Travis Scott și Kylie Jenner săptămâna trecută

Travis Scott și Kylie Jenner săptămâna trecută

Waltz Travis Scott și Kylie Jenner

Steaua de realitate a fost gazda la Snapchato imagine a ei pe piciorul drept, pe glezna căruia apărea un mic fluture, iar muzicianul a publicat o lovitură similară, cu singura diferență fiind faptul că fluturele este umplute pe glezna piciorului stâng.

Tattoo Kylie Jenner

Tattoo Kylie Jenner

Travis Scott Tattoo

Travis Scott Tattoo

O astfel de desen pentru tatuaje a fost aleasă nu întâmplător și este făcută pe motive de compoziție populară a lui Scott "Butterfly", fanii creativității rapperului sunt asigurați.

Un alt tatuaj în onoarea unui tip

Acest tatuaj romantic pe corpul lui Jenner nuprimul dedicat iubitului. După cum se știe, înaintea lui Scott, ea sa întâlnit cu un alt rapier Taiga întunecată de doi ani. Pe glezna fetei există prima literă a poreclei sale "t".

Pe gleznă, Jenner are litera "t"

Pe gleznă, Jenner are litera "t"

a se vedea, de asemenea,
  • Vozmutitelnitsy liniște Kendall și Kayli Dzhenner a lansat o linie provocatoare de tricouri!
  • Fotografii din conac Kayli Dzhenner au devenit cunoscute publicului
  • Kylie și Kendall Jenner sărbătorit Ziua Tatălui cu Keytlin Dzhenner

Potrivit insiderului, faptul că Kylie nu a adus tatuajul,nu înseamnă că ea visează să se reunească cu un fost prieten. După cum a declarat reporterul artistului tatuaj de celebritate Rafael Valdés, clientul său caută o imagine interesantă, care va ascunde acum o scrisoare care nu înseamnă nimic pentru ea.

Taiga și Kylie Jenner

Taiga și Kylie Jenner