Prietenul arestat Kylie Jenner Travis Scott

După ce sa despărțit de rapperul Taiga, Kylie Jennera intrat într-o nouă relație cu un alt rapper, Travis Scott, și acum nu mai face griji pentru un nou iubit. Cântăreața americană este acuzată de incitare la revolte.

incitare la rebeliune

Incidentul, care a condus la spitalizarea oamenilor,a avut loc discursul de sâmbătă de 25 de ani, Travis Scott (pașaportul lui Jacques Webster) din Arkansas. În timpul spectacolului, muzicianul a cerut spectatorilor să depășească cordoanele de securitate și să ajungă pe scenă.

Travis Scott în timpul concertului său din Rogers, Arkansas

Travis Scott în timpul concertului său din Rogers, Arkansas

Unii fani ai cântăreței s-au grabit la el,bătând gardienii, ceea ce a dus la o criptare a securității și ei înșiși au fost răniți într-o șmecherie. Răniții au primit asistență medicală, iar poliția, așteptând ca conducătorul revoltelor să termine concertul, la arestat de îndată ce a apărut în spatele scenei.

Scott a cerut oamenilor să se grăbească la scenă

</ P>

Scott a cerut oamenilor să se grăbească la scenă

Scott a fost acuzat de incitare la tulburări și o amenințare la adresa sănătății și siguranței minorilor. După ce a fost interogat de șerif, a fost eliberat.

Traevis Scott a fost arestat pentru incitarea neliniștii

Travis Scott a fost arestat pentru că a provocat neliniște

Este demn de remarcat faptul că recent artistul de sandalea cerut fanilor săi să sară de la etajul al treilea la concertul său din New York. Dacă Travis continuă în același spirit, va deveni în curând un persona non grata pe platforme muzicale.

a se vedea, de asemenea,
  • Vozmutitelnitsy liniște Kendall și Kayli Dzhenner a lansat o linie provocatoare de tricouri!
  • Fotografii din conac Kayli Dzhenner au devenit cunoscute publicului
  • Kylie și Kendall Jenner sărbătorit Ziua Tatălui cu Keytlin Dzhenner

Lipsesc pe primul

Potrivit insiderului, Kylie Jenner încă nu poate uita iubitul său anterior, Taiga, cu care sa despărțit acum două luni și se întâlnește cu Scott să-l facă gelos.

Kylie Jenner și Travis Scott

Kylie Jenner și Travis Scott

Kylie Jenner, în vârstă de 19 ani

Kylie Jenner, în vârstă de 19 ani

Un star de spectacol real prin intermediul cunoștințelor mutuale va afladespre fiecare pas al ex-iubitului si plange cand invata despre pasiunile unui muzician iubitor si liber. Kylie nu se grăbește să arunce fotografia lui Taiga, sperând să se reunească cu el.

Rapperul Taiga

Rapperul Taiga