Prima fotografie a lui Kylie Jenner și a noului ei prieten Travis Scott

Kylie Jenner, de 19 ani, a durat o lunărapper Taiga și "răsuciți o nouă poveste". Reprezentatul ales al familiei Kardashian a devenit un alt rapper de 24 de ani, Travis Scott.

Adevărat zvonuri

Cu o săptămână în urmă, bârfele au început să vorbească despre romanul lui KylieJenner cu muzicianul Travis Scott, Buzz a fost că tinerii stau împreună la un festival de muzică Coachella. În același timp, se presupune că s-au comportat ca un cuplu, nu prieteni.

Kylie și Travis au ținut mâinile, s-au îmbrățișat șiau fost văzuți pentru sărutări. În același timp, ei nu aveau niciun fapt care să confirme romanul sorei mai mici Kim Kardashian și interpretul hip-hop negru. În timp ce paparazzii au încercat să facă focuri, iubitorii au dispărut din lentilele lor.

Activități sportive

Acum situația este clară, mass-media arepoze comune ale porumbeilor. Marți, Scott și Jenner au ieșit la o întâlnire, vizitând un meci de baschet de la Houston, urmărind răsturnările și transformările trimestriale ale conferinței de vest a playoff-urilor din NBA.

Kylie, într-un tricou panglică de culoare cărămizie și blugi rupți, stătea cu prietenul ei pe primul rând.

Kylie Jenner și Travis Scott

Kylie Jenner și Travis Scott

Fotografie de Kylie Jenner și noul ei prieten Travis Scott

Kylie Jenner și rapperul Travis Scott

Dupa aparitia fotografiilor cuplului in retea, inca imaginile lor cu Coachella au aparut.

Scott și Jenner la Festivalul Coachella

Scott și Jenner la Festivalul Coachella

Scott și Kylie Jenner la Festivalul Coachella

a se vedea, de asemenea,
  • Vozmutitelnitsy liniște Kendall și Kayli Dzhenner a lansat o linie provocatoare de tricouri!
  • Fotografii din conac Kayli Dzhenner au devenit cunoscute publicului
  • Kylie și Kendall Jenner sărbătorit Ziua Tatălui cu Keytlin Dzhenner

Triunghiul dragostei

Așa cum prietenul lui Travis a spus presei, rapperul a trecut mult timpcum ar fi, Kylie. Simpatia sa fata de fata dureaza mai multi ani si in fiecare an devine mai puternica. Muzicianul nu era inactiv, ci încerca să atragă atenția unei frumusețe impregnabilă, dar toate încercările sale erau în zadar, deoarece inima lui Jenner era ocupată de Taiga. Aflând că, după un alt scandal, Kylie și prietenul ei au fugit, Travis a făcut tot posibilul să o facă o fată și a făcut-o.

Kylie Jenner și rapperul Taiga

Kylie Jenner și rapperul Taiga