Ronda Rosie se va căsători cu Travis Brown

Cele mai populare judoka de sex feminin din lumeRonda Rosie, în vârstă de 30 de ani, care acum nu este doar o atletă, ci și o actriță, se duce la altar împreună cu prietenul său, 34 de ani, luptător MMA Travis Brown, relatează mass-media străină.

Oferirea mâinii și a inimii

O pereche de atleți Ronda Rosie și Travis Brown, după un roman de doi ani, au decis să se căsătorească. I sa spus despre greutatea foarte fericită.

Brown ia numit pe iubitul său în căsătorie în timpul lorvacanță romantică în Noua Zeelandă, înainte de călătorie, pregătirea unui inel cu un diamant grav. Potrivit lui Travis, pentru mult timp nu a îndrăznit să facă o mărturisire, scriind un discurs solemn, dar când a văzut peisajul spectaculos lângă cascadă, și-a dat seama că acesta este locul. Pe un genunchi, mirele la rugat pe Rhonda să devină soția sa și mama copiilor săi.

Travis Brown

Travis Brown

Rosie a confirmat că era o mireasă,spunând că nu vor câștiga cu triumf. În visele ei există o nuntă liniștită de familie fără decorațiuni inutile, după care ea va merge pur și simplu la restaurant pentru a sărbători evenimentul cu cei apropiați.

Ronda Rosie

Ronda Rosie

Sweet Couple

A doua zi, Rosie și Brown, care au zburat acasă,lovit obiectivul paparazzi. Porumbeii străluceau cu fericire. Rodna, îmbrăcată într-o rochie lungă care zboară, cu puncte de polen, cu tăieturi mari pe părțile laterale, cu pantofi pe tocuri, era foarte feminină.

Ea a arătat cu mândrie un inel de platină și diamante care străluceau pe brațul stâng.

Ronda Rosey și Travis Brown

Ronda Rosey și Travis Brown

Ronda Rosie

a se vedea, de asemenea,
  • Zilele zilelor modelelor bogate și celebre din Instagram
  • Ben Affleck a recunoscut că a terminat tratamentul pentru dependența de alcool
  • Câți ani este Arnold Schwarzenegger?

Adăugați, după ultimele două înfrângeri din ringex-campion UFC și medaliat de bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing din judo a luat o pauză în cariera sa sportivă și a devenit mai activ în actorie. Publicul a văzut-o în picturile "The Expendables 3", "Fast and Furious 7", seria "The Blind Spot".

Ronda în drama criminală a canalului NBC "The Blind Spot"

Ronda în drama criminală a canalului NBC "The Blind Spot"

Ronda cu centură de campion UFC

Ronda cu centură de campion UFC