Eva Longoria și Carly Kloss își măsurau picioarele

Una dintre aceste zile, Carl Closse a remarcat aniversarea a 24 de ani,au primit un număr mare de cuvinte și daruri calde de la colegi, prieteni, fani. Cu toate acestea, cea mai originală felicitare pentru fetița de naștere a fost o surpriză de la Eva Longoria.

Prieteni de lungă durată

Carly Kloss și Eva Longoria sunt familiareani, din momentul colaborării lor pentru marca L „Oreal, și întotdeauna sprijinit reciproc de ce actrita a fost printre felicitat pe primul prieten apropiat scriind câteva cuvinte Carly .:

"Felicitări pentru ziua de naștere a acestui picior lungun tomboy! Da, vorbesc despre Carly Closs și apoi, știi, nu poți înțelege această fotografie. Suntem practic gemeni! Zi minunata, luna si multi, multi ani. De ce nu m-am nascut cu astfel de picioare?</ Blockquote> a se vedea, de asemenea,
  • După știrea despre sarcină, Eva Longoria a pierdut rapid greutatea
  • Eva Longoria a devenit doctor în științe în domeniul artelor plastice
  • Carly Kloss a salvat lumea și a deschis cursuri de programare!

În contrast

A vorbit astfel Evefotografii interesante. Pe ea, ea și Carly compară lungimea picioarelor lor subțiri. Având în vedere că steaua Disperate Housewives este considerată una dintre cele mai mici din Hollywood, iar Kloss are standarde destul de bune, comparația pare destul de amuzantă.

Pentru a fi absolut precisă, atunci creșterea actriței este de 157 de centimetri, iar supermodelul - 187 de centimetri, care este la fel de mult ca și treizeci de centimetri mai mult!

Eva Longoria măsura în glumă lungimea picioarelor cu Carly Closs

Steaua de creștere "Disperate Housewives" este de numai 157 centimetri

Creșterea modelului de vârf este de 187 centimetri

Jose Antonio Boston îi place miniatura soției sale

Eve și Carly sunt conectate printr-o prietenie plăcută

03 august, Carly cu picioare lungi a sărbătorit ziua de naștere a 24 de ani