Viața privată a lui Travis Fimmel

Un actor australian tânăr și atrăgătorTravis Fimmel, care în trecut sa dovedit a fi un model de succes, are mulți fani din întreaga lume. Fetele și femeile care le-au plăcut mult frumosului, se întreabă de ce nu sa despărțit încă de burlacie și nu a găsit pe cineva care să-l facă fericit.

Absența unui inel de logodnă pe degeteun tânăr frumos aproape întotdeauna devine cauza bârfei și speculațiilor. O situație similară se observă aici - în presă, în mod repetat, există zvonuri că Travis Fimmel este albastru, iar absența vieții sale personale confirmă numai aceste suspiciuni.

Cu toate acestea, faimosul actor și oficialul săureprezentanții nu confirmă aceste bârfe și raportează despre orientarea sexuală tradițională a unei persoane tinere. Să încercăm să înțelegem ce se întâmplă exact în viața personală a actorului Travis Fimmel și dacă are o familie și copii.

Viața personală a actorului Travis Fimmel

Deși Travis Fimmel va deveni în curând 37ani, el nu a fost niciodată oficial căsătorit și tot timpul său liber preferă să-și petreacă pe o fermă uriașă situată în Australia lângă Melbourne. A fost acolo unde și-a petrecut toată copilăria, iar frații fratelui său rămân în continuare în țara lor natală.

Mai mult, nu există informații fiabile despre cum,că un tânăr care a legat cel puțin o poveste de dragoste cu o fată, în presă, nu este disponibil. Poate că Travis Fimmel este atât de secret încât nu permite nimănui din afară să intervină în viața lui personală și poate că niciodată nu a avut o relație cu sexul opus.

Nu sunt disponibile informații despre copiii actorului. Potrivit jurnaliștilor și fanilor, el este complet singur și în viitorul apropiat nici măcar nu intenționează să dobândească o familie.

Desigur, o astfel de situație nu poate fi lăsată fărăatenția celorlalți. Mulți oameni care chiar și de departe interesați de creativitatea și viața personală a lui Travis Fimmel, au gândit la orientarea sa și au sugerat că tânărul este homosexual.

Deși actorul și reprezentanții lui oficial nu sunta considerat necesar să confirme sau să nege această informație, de fapt, exclude atracția lui Travis față de reprezentanții bărbatului nu poate. Din motive de justiție, merită remarcat faptul că, în situații picante, actorul faimos nu a fost văzut și niciunul dintre jurnaliști nu a numit vreodată numele posibil al "jumătății" lui.

Toate ipotezele și ipotezele referitoare laorientarea sexuală neconvențională a lui Travis Fimmel se bazează exclusiv pe faptul că omul în vârstă de 36 de ani nu are propria sa viață personală și, de asemenea, participarea la campaniile publicitare de lenjerie de corp ca model.

Unele imagini din modelul trecut al tineriloroamenii par a fi destul de pacmani și provocatori, dar nu există niciun motiv să le considerăm o confirmare indirectă a orientării sexuale neconvenționale a unui om. În plus, pentru mult timp, Travis Fimmel a apărut în fața publicului, atât în ​​filme, cât și în fotografii, exclusiv într-un aspect bărbătesc.

a se vedea, de asemenea,
  • Creșterea și alți parametri ai lui Travis Fimmel
  • Travis Fimmel și soția lui
  • Linda Evans a fost reținută pentru că a condus într-o stare de intoxicare

Aparent, zvonurile din jurul persoaneicelebritățile vor înceta numai atunci când își va anunța oficial nunta și nașterea primului său copil. Fanii lui Travis Fimmel pot aștepta ca aceeași fată să se întâlnească pe drum!

În trecut, Travis Fimmel a fost un model de succes

un tânăr a luat parte la publicitatea de lenjerie de corp

fotografie din trecutul actorului

Travis Fimmel în trecut - chipul mărcii CK

cu prietenul ei Sharon Osbourne

Astăzi, Travis Fimmel arată bărbătesc

Travis Fimmel atrage mulți fani din întreaga lume

Travis Fimmel și soția sa, Ozzy Osbourne Sharon

Travis Fimmel nu este norocos în viața sa personală