Uilla Smita Biografie

Ziua de naștere a Will Smith cade pe 25 de aniseptembrie. În această zi, actorul american sa născut în 1968. Băiatul a crescut într-o familie simplă. Mama lui Smith era profesoară într-o școală locală, iar tatăl ei era inginer. Părinții lui Will s-au despărțit când actorul viitor era doar treisprezece ani. La acea vârstă a trebuit să crească și să se bazeze foarte mult pe el însuși.

Desigur, biografia actorului Will Smith este saturatăîn special faptele operei sale stelare. Dar merită, de asemenea, să acordăm atenție vieții sale personale. La vârsta de 24 de ani, actorul sa căsătorit cu fermecătorul Shiri Zampino. Dar căsătoria lui abia a durat trei ani, după care tinerii au intentat divorțul. În timpul petrecut împreună în familia Smith, sa născut un băiat, care a fost numit după tatăl său Willard Christopher Smith III. La scurt timp, părinții lui l-au numit Trey. După divorț, băiatul a rămas cu mama sa.

A doua oară, Will Smith sa căsătorit doi ani mai târziuprietenul său din copilarie, Jade Pinkett. În această căsătorie, actorul are doi copii - fiul lui Jayden și fiica lui Willow. Cu a doua soție, actorul mai trăiește, deși au existat zvonuri proaste despre pereche care au avut un impact puternic asupra relației dintre Jada și Will. Familia Will Smith a apărut de mai multe ori în biografia sa în secțiunea de lucru. Fiul mai mic și fiica actorului chiar au jucat în film cu el, iar soția lui îl însoțește întotdeauna în toate ceremoniile și premiile.

Cariera lui Will Smith

Faima lui Will Smith nu a câștigat în filme. Pentru prima dată numele lui suna practic întreaga lume, atunci când Smith a făcut în duo hip-hop în anii '80. Apoi, actorul a fost acordat mai întâi premiul „Grammy“, ca cel mai bun rapper. El va mai târziu a jucat un rol major în drama senzațional „The Prince of Beverly Hills“, atunci personalitatea lui a devenit celebru în fiecare colț al lumii.

a se vedea, de asemenea,
  • Festivalul de Film de la Cannes 2017 - covorul rosu, ceremonia de deschidere, steaua și costumele festival de film
  • Jaden Smith și-a adus amenințările la Gala Met 2017
  • Adio, dreadlocks! Will Smith a tăiat părul fiului său Jayden

În timpul carierei sale, Will Smith a fost de două ori nominalizat la Oscar, de patru ori pentru Premiul Globul de Aur. Astăzi, potrivit revistei Forbes, actorul este cel mai bine plătit în lume.

Will Smith și a doua soție a lui, Jada Pinkett

Will Smith la ceremonia de premiere Oscar 2014

Will Smith cu prima sa soție Shiri Zampino și fiul Trey