Biografie Anne Hathaway

Biografia lui Anne Hathaway nu este complexăTurnuri sau scandaluri puternice. Această fată are o probabilitate mai mare de a atrage actorul ei talentat și un aspect extraordinar, nu pentru că este comparată cu actrițe precum Julia Roberts, Audrey Hepburn și Judy Garland.

Anne Hathaway în copilăria ei și în cariera ei de actorie

Fata sa născut la 12 noiembrie 1982 în New York, în zona Brooklyn. Părinții părinților lui Anne Hathaway au fost asociate cu mediul de acțiune, mama ei a fost actriță, iar tatăl ei a fost avocat.

Debutul lui Ann Hathaway pe ecran a avut loc în 1999în seria "Fii tu însuți". După aceea, a avut mai mulți ani în diferitele filme ale studioului de film Disney. Prima parte a „The Princess Diaries“ si Ann a adus primul succes major al distribuției, precum și prima popularitate în rândul telespectatorilor. În 2004, continuarea "Printesa Diaries: Cum să devii regină". Aproape toti actorii functioneaza Enn Heteuey au avut succes, și bine evaluate de către critici. Ea a jucat în filme precum "Dzheyn Ostin", "Brokeback Mountain", "Rachel Getting Married", "The Devil Wears Prada" și strălucit realizat rolul de pisica femeie în filmul "The Dark Knight Rises".

Dar cel mai mare succes al ei a adus un rol în muzică"Les Miserables" pe romanul cu același nume de Victor Hugo. Anne a jucat rolul Fantinei în ea și a obținut pentru ea Globul de Aur, Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar, premiul BFTA și Screen Actors Guild din SUA.

Viața personală a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway de aproximativ 5 ani sa aflat într-o relațieOmul de afaceri italian Rafaello Follieri. Cu toate acestea, el a fost arestat pentru fraudă și furt de bani. Anne a fost, de asemenea, implicată în acest scandal, dar în cazul a mers doar ca un martor, și anunțul nu a fost prezentat ei.

a se vedea, de asemenea,
  • Emily Ratjakovski cu un bang este comparată cu Audrey Hepburn
  • Dzhuliyu Roberts capturat fără pantaloni
  • Dzhuliya Roberts a dat sfaturi cu privire la creșterea gemeni cuplu Clooney pe Ellen DeGeneres Show

După aceea, Ann a început o aventură cu designerulbijuterii de către Adam Shulman. În 2012, cuplul sa căsătorit. Viața privată a lui Anne Hathaway este umbrită de lipsa unei perechi de copii. Recent au existat rapoarte că actrița a fost disperată să rămână gravidă în mod natural, iar ea și soțul ei caută deja opțiuni pentru adoptarea unui copil.

Anne Hathaway sa născut la 12 noiembrie 1982

Anne Hathaway este adesea comparată cu Audrey Hepburn

Ann Hathaway într-unul din filmele ei de debut Cum să devii o prințesă

Ann Hathaway are o mulțime de premii cinematografice

Rolul lui Fantini în filmul Les Miserables a adus actrița Oscar

Anne Hathaway ca pisică de sex feminin

Actrita Anne Hathaway

Anne Hathaway împreună cu soțul ei

Anne Hathaway