E bine să fii rău Carly Closs

supermodel american Karlie Kloss a apărut inimi îndrăznețe și sexy bărbați subjugator lui într-o campanie de publicitate a noului parfum Good Girl de Carolina Herrera.

Imaginea modernei "fetițe bune"

Noua campanie publicitară Carolina Herreraconstruit pe contradicții: jocul de cuvinte și sensuri, pasiune și smerenie, cu blândețe și îndrăzneală pur și simplu. Fața campaniei PR a fost Carly Kloss. Ea a întruchipat imaginea ideală a Good Girl: timid, sexy si in acelasi timp feminin.

Parfum parfum sexy de la Carolina Herrera

Parfumul provocator al parfumului are o multifațăstructură, se va deschide pe o femeie cu fiecare mișcare a ei și îi implică pe alții în joc. Parfumul Louise Turner este cunoscut pentru inovațiile ei îndrăznețe, astfel încât provocarea, aruncată de proprietarul mărcii Carolina Herrera de Baez, a provocat un adevărat interes.

Campania PR "Cât de bine este să fii rău"împins parfumier pentru a crea un buchet complex cu un traseu de iasomie tulburătoare, se adaugă note de fasole și migdale cacao și tonka și boabe de cafea, în conformitate cu ea, vigoarea. Luiza Torner în mod special pentru noua aroma a extrudat metoda noua tuberoze, care a dat spiritele un har special și feminitatea.

Parfum de aur pentru parul «Good Girl»

Designerii marcii CH au un buchet parfumato sticlă neobișnuită, sub formă de pantof. Un pantof albastru satin, cu un ac de păr auriu, a subliniat complexitatea și profunzimea parfumului, claritatea sentimentelor și dorințelor.

Fotograful celebru de modă Mario TestinoÎmpreună cu modelul american, Carly Kloss a creat o campanie de publicitate vie, despre importanța unei femei de a fi ea însăși și a ieși din reguli. Mini-filmul a câștigat răspunsuri entuziaste de la potențialii clienți.

a se vedea, de asemenea,
  • Carly Kloss a salvat lumea și a deschis cursuri de programare!
  • Karlie Kloss a incercat pe imagini cu Marilyn Monroe și Odri Hepbern în noul Swarovski publicitate
  • Blake Lively a ieșit după nașterea celei de-a doua fiice

Muzica senzuala din piesa "Baby a Bad Bad"Thing "de către cântăreața americană Chris Isaac, fundalul panoramic al orașului New York și senzuala Carly în rochia deschisă, cu o tăiere adâncă, au creat o atmosferă uimitoare cu trenul spiritelor Good Girl.

Încă de la videoclip

Parfum parfum sexy de la Carolina Herrera

Amazing Shoe