Familia Anton Yelchin

În 2017, vor fi două filme cu participarea sa: "Pretenders" și "Thoroughbred". De asemenea, actorul în vârstă de 27 de ani, a planificat deja la data de 11 iulie pentru a începe să lucreze ca regizor pe thriller-ul „Travis“, în cazul în care rolul principal a fost de a juca Mila Jovovich. Dar toate acestea nu au fost destinate să se întâmple și acum familia lui Anton Yelchin, un actor american de origine rusă, își plânge pierderea. Să nu uităm că la data de 19 iunie a acestui an, actorul care a uitat să pună lui Jeep Grand Cherokee frana de mana, a fost fixat la moarte de cal de fier la gard.

Părinții actorului Anton Yelchin

Tipul sa născut în Sankt-Petersburg la evreide familie. Starry Anton Yelchin nu mai puțin celebra mamă, Irina Korina, și tatăl, Victor Yelchin. Mulți nu le cunosc ca pe părinții unei celebrități de la Hollywood, dar sunt populare în skateboard-urile de figurină profesionale. Și bunicul său, tatăl papei Anton în 1946 a fost jucătorul primei echipe, și pentru un timp a antrenat pe tinerii sportivi ai DKA Khabarovsk. Unchiul tipului este un artist american, scriitor pentru copii și artist graficist de carte Yevgeny Yelchin.

În septembrie 1989, în perioada cosmopolitismului,familia sa mutat în Statele Unite, unde locuiesc încă. Până în prezent, Victor este antrenorul celei mai prestigioase școli americane de patinaj. Acesta a fost cel care a antrenat antrenorul american Sasha Cohen, care a devenit nu numai medalia de argint a Jocurilor Olimpice din 2006, dar în același an a primit statutul de campion american. În ceea ce privește mama actorului, Irina, ea este un coregraf de spectacole de gheață și un mare număr de producători americani de televiziune apelează la ea pentru ajutor.

a se vedea, de asemenea,
  • Anton Yelchin a primit o scrisoare despre rechemarea mașinii după moartea sa
  • Părinții lui Anton Yelchin vor da în judecată din cauza morții absurde a fiului său
  • Biografia lui Anton Yelchin

Copiii lui Anton Yelchin

După cum știți, steaua nu are copii. Adevărat, viața lui personală este foarte puțin cunoscută: acum 4 ani, Anton sa întâlnit cu Christina Richie, dar după ce sa mutat într-un alt oraș, relația a fost întreruptă.

Anton Yelchin în tinerețe

Anton Yelchin celebrul actor de la Hollywood

Unchiul Anton Yevgeny Yelchin

Artistul american Yevgeny Yelchin Unchiul Anton

Anton Yelchin cu mama sa

Anton Yelchin cu mama sa

Victor Yelchin, tatăl lui Anton

Mama Anton Yelchin Irina

Mama lui Irina cu micul Anton