Travis Fimmel și soția lui

Actorul australian se dezvoltă acum în mod activCariera proprie, participând la mai multe proiecte de succes. Cu toate acestea, fanii sunt din ce în ce mai interesați de Travis Fimmel și de soția sau prietena lui. Și dacă partenerul de viață al actorului nu este încă disponibil, de ce.

Biografia actorului Travis Fimmel

Travis Fimmel sa născut pe 15 iulie 1979 înAustralia. Părinții săi dețin și dețin până acum o fermă de produse lactate, care se află la o distanță considerabilă de marile orașe ale țării. În plus față de Travis, cei doi frați mai mari au fost crescuți și în familie. Copilăria din fermă a fost asociată cu o muncă serioasă, pe care copiii și-au dedicat aproape tot timpul liber. Chiar și studiile la școală au scăzut în fundal. Cu toate acestea, Travis a arătat un mare succes în fotbal și chiar a reușit să intre în echipa echipei tinere australiene.

Este speranța pentru o carieră sportivă de succesa fost motivul pentru mutarea tânărului de la ferma sa natală la Melbourne, dar trauma a reprezentat un obstacol în calea pregătirii profesionale de fotbal a lui Travis Fimmel. În aceeași perioadă, se întâlnește în orașul lui David Zeltser, care mai târziu devine administrator al unui tânăr. El îl convinge pe tânăr că poate face un model de succes și o carieră de actorie, dar pentru aceasta este necesar să meargă în SUA.

Primul proiect de succes al lui Travis Fimmel a fostun contract cu marca de moda Calvin Klein, care a invitat un om sa participe la o campanie publicitara. Dar primele experiențe de acțiune ale tânărului nu au avut succes. Astfel, seria "Tarzan", în care Travis a jucat rolul principal, a fost primită de către public foarte rece și în curând închisă. Un "Beast" mai de succes cu Patrick Swayze în rolul principal nu a durat mult din cauza bolii acestui actor. Travis, care a jucat rolul de coechipier al personajului principal, a rămas din nou fără un loc de muncă.

Cu toate acestea, australianul carismatic, cu o figură frumoasă și ochii cenușii, a observat directorii și producătorii. Rolul mic al lui Travis a fost oferit destul de des.

Adevăratul triumf al actorului a fost participarea laSeriale TV "Vikingi". Travis a jucat rolul conducătorului cuceritorilor de vikingi, Ragnar Lodbrock. Seria, primul sezon din care a fost lansat în 2012, a fost extrem de reușită și a fost foarte populară. Debutul grav în filmul mare pentru Travis Fimmel a fost rolul lui Anduin Lothar în filmul "Warcraft", bazat pe jocul de calculator de renume mondial. Un alt rol important pe care Travis la lucrat în 2016 - Stanislav "Kat" Katchinsky în adaptarea filmului romanului E.M. Observație "Pe frontul vestic fără schimbare".

Viața personală și familia lui Travis Fimmel

Despre viața personală a actorului nu se cunoaște prea mult. Putem spune cu certitudine că Travis Fimmel nu este căsătorit. Liber de timpul de filmare pe care un om îl preferă să-l petreacă în singurătate, cel mai adesea merge la ferma sa nativă. Acolo Travis Fimmel comunică cu familia lui, frații săi, care încă își ajută părinții rula economia.

În cazul în care, într-un interviu cu Travis Fimmel, conversațiavine la prietena lui, de obicei glumește, spunând că nu și-a găsit unul. În plus, în unele dintre răspunsurile sale, actorul oferă o listă destul de impresionantă de calități care ar trebui să fie în cea aleasă. Nu fiecare fată poate răspunde unor astfel de solicitări serioase.

a se vedea, de asemenea,
  • Creșterea și alți parametri ai lui Travis Fimmel
  • Viața personală a lui Travis Fimmel
  • Un program ocupat Charlize Theron: fotografiere în publicitate de la Dior și filmare pentru revista GQ

O asemenea inteligibilitate a dus chiar la zvonurică Travis Fimmel - gay sau albastru, dar nici o dovada a acestei versiuni nu a fost încă găsit, în plus, că o stare civilă om rămâne neschimbat și este puțin probabil să plece în curând rândurile burlaci.

Travis Fimmel în tinerețe

Travis Fimmel în publicitatea lui Calvin Klein

Travis Fimmel în seria Vikingii

Travis Fimmel în filmul Warcraft

Travis Fimmel

Travis Fimmel are doi frați mai mari

actorul spune că nu și-a cunoscut încă dragostea

actorul este încă singur

există zvonuri că actorul este homosexual