Carly Kloss și Gigi Hadid în noul photoshoot Versace

Într-unul dintre recentele sale interviuri, faimoasa designer Donatella Versace a declarat că a fost obosită să facă colecții pentru covorul roșu.

"Vreau să plec de la tradiții cu haine foarte pline de farmec, care sunt purtate doar pentru evenimentele sociale. Este necesar să faci ceva care va fi interesant de purtat în viața de zi cu zi "
- a spus Donatella. De data aceasta, ea a surprins cu adevărat și a prezentat fanilor casei de moda Versace un complet diferit, diferit de colecțiile anterioare, haine.

Carly Kloss și Gigi Hadid au jucat în publicitatea Versace

Pentru sesiunea foto, stelele modeluluiafacerea de 23 de ani Carly Kloss și 21 de ani, Gigi Hadid. Fotografia a fost condusă de celebrul fotograf american de modă Bruce Weber. Versace nu este prima dată când lucrează cu acest specialist strălucit și întotdeauna are încredere în gustul său. După filmare, ea a comentat lucrul cu el:

"Inițial, am vrut să fac toate acțiunile publicitățiiCampania a avut loc într-un studio, dar soarta a intervenit Bruce. El a spus că străzile din Chicago sunt perfecte pentru filmare. Imediat după aceea, ne-am dus pentru a alege o platformă adecvată. Weber a oprit alegerea lor în parcarea supermarket, și strada cea mai obișnuită. "

În timp ce fanii casei de moda Versace vor puteabucurați-vă de doar patru imagini. Carly Kloss a apărut în fața fotografilor într-o scurtă fustă neagră și același pulover colorat cu ornamente colorate. Imaginea era completată de încălțăminte cu toc înalt, cu călcâi redus și geantă de sac. În plus, Carly a prezentat o rochie, paiete cu brodate complet, cu spatele deschis. În acest fel, ea a anunțat un sac elegant - un accesoriu de modă în acest sezon. În plus față de Kloss, Giji Hadid va apărea pe postere publicitare ale Versace. Modelul va apărea într-o imagine seducătoare, purtând o rochie scurtă neagră cu broderie și pantofi cu tocuri imense. În plus, Gigi va arăta hainele exterioare, după chipul unei tinere mame. Potrivit planului lui Weber, Hadid ar fi trebuit să meargă cu doi copii și soțul ei într-o parcare lângă un supermarket și, aparent, sa descurcat bine cu acest rol.

a se vedea, de asemenea,
  • Bella Hadid în îmbrăcăminte "goală" la spectacolul Alexander Vauthier din Paris
  • Zeyn Malik a spus cum să găsească fericirea în lucrurile mici!
  • Care este secretul armoniei lui Bella Hadid?

Donatella Versace a povestit ceva despre colecția ei

Designerul principal al casei de moda Versace, dupa sedinta foto, a comentat un pic despre noua ei colectie:

"După cum ați înțeles deja, m-am îndepărtat de la standarde șia făcut ceva pe care mulți îl vor dori. Pentru mine, o femeie modernă este o persoană elegantă, la modă și încrezătoare. Poate fi oricine: femeie de afaceri, superstar sau casnică. La toate acestea se dovedește. Ea este mulțumită de poziția ei și de viața ei. În înțelegerea mea, o familie fericită este o soție frumoasă, un soț iubitor și doi copii fermecători. În acest sens am încercat să prezint colecția mea. A fost important pentru mine să o aduc, astfel încât oamenii să-și dea seama că pentru casa de modă Versace sunt valori familiale. "

Gigi Hadid într-un nou film pentru Versace

Carly Kloss în campania publicitară Versace

Carly a prezentat accesoriile noii colecții Versace

Noua colecție Versace oferă rochii de seară

Modele au apărut în imaginile unor mumii stilate

Donatella Versace