Taylor Swift și Karlie Kloss

Un american țară pop cuprinzătoare și interesantăcantareata si actrita Taylor Alison Swift are o multime de fani care urmăresc îndeaproape modul în care dezvoltarea carierei sale, precum și viața lor personală. Toate privat, mai devreme sau mai târziu devine proprietatea societății din cauza paparazzi, care pot pătrunde oriunde. Deci, un alt scandal a fost că Taylor Swift și Kylie Kloss roman faptul. Deci, dacă este real sau doar o altă rață ziar scandalos?

Viața personală Taylor Swift

Actrita si cantareata este una dintre cele mai strălucitoarestele de azi. Ea este extrem de frumos, carismatic si foarte talentat. Practic, toate filmele ei sunt populare în rândul tinerilor, și plăcile sunt divergente de mii de exemplare. Putem spune cu încredere că această fată a venit pe scenă și în lumea cinematografiei pentru o lungă perioadă de timp. Strict vorbind, precum și de carieră, viața personală Taylor Swift este întotdeauna în centrul atenției.

Este cunoscut faptul că, în 2008, interpretEl a avut o relație de natură romantică cu un membru al trupei Jonas Brothers Dzho Jonas. Cu toate acestea, au durat un pic mai mult de trei luni. Ulterior, non-durabile, actrița sa întâlnit la Hollywood actorul Taylor Lautner. In plus, actrita a avut multe idile cu frumuseti sexy de la Hollywood, dar nu au durat mai mult de patru luni.

Viața personală Karlie Kloss

Modelul de nivel superior a lumii, care se datoreazăforma elegant pentru o perioadă scurtă de timp a fost capabil de a cuceri modelul de afaceri, destul de succes, încrezător și destul de persistente. Toate aceste expresii caracterizează ca nimeni altul Karlie Kloss. arata superb si modelul de corp plin de farmec harurile coperta revistelor cele mai influente. Fără ea, nu trece spectacole secrete și multe alte mărci Victoria. În ceea ce privește frumusețea personală a vieții, ceva despre care se știe foarte puțin.

Carly, cum se pot ascunde detaliile lorpreferințele în alegerea unui partener. Cu toate acestea, pentru o lungă perioadă de timp se spune că Karlie Kloss și Taylor Swift sunt găsite. Mulți atribuie acest roman frumuseti. Pentru prima dată sa întâlnit în 2013 pe unul dintre spectacolele Victoria Secret. Imediat după aceea, ei au devenit prieteni și au fost prieteni nedespărțiți în ziua de azi. Ei chiar a jucat intr-o sedinta foto pentru o revista glossy din SUA Vogue. relație romantică, pentru că nici un anunț oficial nu a fost imposibil să spun cu certitudine că printre celebritățile prezente.

a se vedea, de asemenea,
  • Taylor Lautner și Billi Lurd nu mai împreună
  • Keti Perri a cerut scuze public pentru Taylor Swift
  • Taylor Swift întâlnește un tânăr actor britanic

Cu toate acestea, pentru Twitter au fost căptușite cu fotografii, pe decare a eliminat sărutul Taylor Swift și Karlie Kloss. Cu toate acestea, fotografiile sunt foarte neclare. Aceeași Taylor a negat aceste zvonuri și a spus că a fost doar o minciună ridicolă. Nu e de mirare dacă nu va fi în curând titluri, care va fi scris, că Taylor Swift căsătorit cu Karlie Kloss.

Taylor Swift și odihnă Karlie Kloss

Taylor Swift și Karlie Kloss pentru o plimbare

Taylor Swift și Karlie Kloss stau împreună pe un eveniment social

Taylor Swift și Karlie Kloss la evenimente sociale

Taylor Swift și Karlie Kloss sunt deținute de mână

Taylor Swift și Karlie Kloss pe joc

Taylor Swift si Karlie Kloss intr-o sedinta foto pentru Vogue

Taylor Swift și Karlie Kloss îmbrățișare

Poza Taylor Swift și Karlie Kloss