Din cauza petei, Carly Closs a scurtat urgent tinuta

Carly Kloss pe Gala Met prezentată în fața luilentile într-o rochie albă de zăpadă de la Brandon Maxwell. În mod eficient, după ce a aruncat capul, modelul în vârstă de 23 de ani și-a demonstrat figura ideală, care a fost subliniată prin tăieri și tăieturi ale costumului. Cu toate acestea, această transformare cu îmbrăcămintea lui Closs nu sa încheiat - de la o rochie la podea se transforma într-un mini scurt.

Greșeală neplăcută

Mai aproape de hotel, pentru a se fixa, pentru a-și fixa părul, machiajul, mai aproape de miezul nopții, înainte de baletul Institutului de Costume, care a avut loc într-unul din cluburile din New York.

Frumusețea a decis să se relaxeze bând un paharde vin rosu. O mișcare fără griji - și pe tivul alb al tinulei a existat o pată notabilă. Nu a existat timp pentru curățenie sau spălare, așa că stilistul Carly a sugerat o metodă cardinală de rezolvare a problemei.

a se vedea, de asemenea,
  • Carly Kloss a salvat lumea și a deschis cursuri de programare!
  • Karlie Kloss a incercat pe imagini cu Marilyn Monroe și Odri Hepbern în noul Swarovski publicitate
  • Blake Lively a ieșit după nașterea celei de-a doua fiice

Ultra mini mini

Designerul echipei Kloss a început să lucreze, luândîn mâinile foarfece. Omul a tăiat partea de jos a rochiei, iar de la cea lungă sa scurtat. Este de remarcat că după aceasta tinuta nu arăta mai rău și, potrivit multora, frumusețea a mers și mai mult, demonstrând în toată gloria picioarele sale lungi și subțiri.

Carly Closs se grăbește să se aducă la Ball Costume Institute

După ce a înlăturat capul, supermodelul a rămas în rochia lui Brandon Maxwell

O tinuta de culoare albă de zăpadă, cu tăieturi, a subliniat favorabil figura ei subțire

Pentru aftepati Kloss trebuia să scurteze toaleta

Pe tivul alb a apărut un loc din vin

Rochia în podea sa transformat într-un mini ultra-scurt