Amy Schumer a încercat imaginea modernă a lui Marilyn Monroe

Figura lui Amy Schumer este departe de a fi ideală, dar curbăFormularele nu îl împiedică să capteze spectatorii din scenă, ecrane albastre și pagini lucioase. Noua lucrare a actritei de 34 de ani pentru coperta Targului Vanity nu va lăsa indiferenți nici fanii, nici criticii ei.

Pin-up fete

Pe rafturi a apărut curând o ediție proaspătă a Vanity Fair, eroina lui a fost o stea cu volume destul de normale, care nu se consideră o fată de dimensiuni suplimentare, - Amy Schumer.

Blond beauty și Annie Leibovitz, care a devenitAutorul fotografiei, a hotărât să folosească ideea de a-și fixa. Moda pentru postere care prezintă o fată drăguță îmbrăcată care este fixată pe perete a apărut în anii '40.

Amy, îmbrăcată într-un corsete roșu, încercă să fieSeductivă și, judecând după comentariile entuziaste ale utilizatorilor și opinia presei, sa dovedit a fi o fată frumoasă cu o retro-carte poștală. A reamintit multora legendarului Marilyn Monroe. Această comparație a fost foarte inspirată de Schumer.

a se vedea, de asemenea,
  • Emi Shumer despărțit de Ben Hanisch
  • Keyt Hadson a ieșit cu noul iubit
  • Emi Shumer permis accesul la fotografii o vacanță pe plajă, ignorând haters

Câteva poze și un simț al umorului

După ce a văzut rezultatele fotografiei, actrita nu a făcut-o imediatdemnitatea le-a apreciat, fotografiile nu au produs bucurie lui Amy. Actrita a decis sa o interpreteze si a publicat in Instagram un snapshot al eroinei noului sezon al "Jocurilor de Tronuri" de Melisandra. Semnătura sub imaginea unei bătrâne goi a citit: "Sunt pe coperta Vanity Fair". Fallovers a adormit cu întrebări și ea a decis să arate adevăratele fotografii, reacția fanilor și-a risipit repede toate îndoielile. Ei i-au numit o femeie reală și inimitabilă, mulțumindu-i pe redacția Vanity Fair pentru alegerea excelentă a acestora.

Poate acoperi de Vanity Fair cu Amy Schumer

Actrita, imbracata pentru un corset si impuscat pe un fundal rosu, a fost comparata cu Marilyn Monroe

La început Amy nu-i plăcea fotografia și ea a arătat în Instagram un instantaneu al lui Melissandra "Eu nu sunt

Rezultatul colaborării este Annie Leibovitz și Amy Schumer

Reacția fanilor a fost foarte fericită actriță de comedie

Schumer este mulțumită de figura ei și nu se teme să apară în fotografii mai proști