Carly Closs a devenit Vaduva Neagră pentru publicarea Garage Magazin

Adriana Lima, Candice Swainpole, Carly Kloss, CubaTornado Scott, Lexie Boling, sub îndrumarea strictă a lui Patrick Demarchelier, sa transformat în Hulk, Black Widow, Spider-Man, Thor și Captain Marvel - eroii comicilor Marvel.

O idee interesantă

Gestionarea Garage Magazin lucioasă a decis să țină pasul cu vremurile și să folosească moda pentru super-eroi pentru a elibera numerele de primăvară-vară 2016, care au trecut dincolo de cinematografe, capturând lumea.

Cinci modele reprezentative de top, poziționate pozitiv pentru luciu, arată cât de mult în comun între supermodele și super-eroi, și, de asemenea, a spus cine este superman pentru ei.

Exemplu de urmat

Deci, Carly Kloss, a răspuns pentru eaun super-erou din viața reală este mama. Pentru Adriana Lima, aceasta a fost bunica ei, care ia învățat pe nepoata ei stilul și harul. Dar Candice Swainpole ia numit idolul Jane Goodall (ambasadorul Pacei ONU).

a se vedea, de asemenea,
  • Adriana Lima are o aventură cu un scriitor turc
  • Adriana Lima se odihnește cu fostul ei soț Marco Jarić
  • Adriana Lima a aranjat un aniversar pentru ziua ei de naștere!

Cine este cine?

Și acum să ne uităm la fotografie ... Karlie Kloss reîncarnat ca Black Widow, Adriana Lima - versiune frumoasă a Hulk, Kendis Sveynpol - Spider-Woman, Cuba Tornado Scott - feminin Tora si Lexi Boling - D-na Marvel.

Carly Kloss

Adriana Lima a încercat pe imaginea lui Hulk

Adriana Lima

Cuba Tornado Scott ca Thor

Cuba Tornado Scott

Candice Swainpole sa transformat într-o Spider-Woman

Candice Swanepoel

Lexie Boling noul Căpitan Marvel

Lexie Boling