O serie despre viața lui Hugh Hefner

Viața fondatorului revistei legendare Playboya fost întotdeauna în subiectul interesului reporterilor, dar a preferat să nu spună toate detaliile. Acum, Hugh Hefner promite să îmbunătățească: Lovelace, în vârstă de 89 de ani, a fost de acord să filmeze o serie dedicată biografiei sale bogate.

Great Playboy promite să dezvăluie cărți

Titlul de lucru al mini-serie "AmericanPlayboy: Istoria lui Hugh Hefner. " Creatorii săi vor avea șansa să folosească materiale fotografice și video din arhiva personală a lui Hefner, precum și materiale publicate și necunoscute anterior ale revistei. Publicul a fost promis să atingă toate marile povestiri legate de nașterea și publicarea lui Playboy în 1953, precum și evenimentele din zilele noastre.

Așteptăm cu nerăbdare acest episod cu o fotografie în stilul nud al lui Marilyn Monroe, o confruntare cu FBI și scriitorii interzisi care au lucrat cu Hefner la momente diferite.

a se vedea, de asemenea,
  • Starul din „Harry Potter“ aprins un corp seducatoare in photoset pentru Playboy
  • Mass-media au publicat fotografii ale Marilyn Monroe gravide
  • fondator în vârstă de 90 de ani de Playboy a negat zvonurile de la moartea sa

Cu toate acestea, poate, principala intriga a viitoarei serii- Cine va fi executor al rolului personajului principal? În timp ce fanii nu au răspuns la această întrebare, Hefner însuși rămâne tăcut. Cu toate acestea, având în vedere situația, puteți aștepta cei mai eminenți actori. De exemplu, în 2013, tânărul Hugh în filmul "Lovelace" pe ecran a întruchipat pe James Franco.

Vârsta de 89 de ani, Lovelace, este întotdeauna în centrul atenției

Domnii preferă blondele!

Știe multe despre frumusețe!