Moștenitorii actritei Audrey Hepburn au arătat imagini rare ale stelei

În cadrul expoziției unice de fotografii "Audrey Hepburn: portrete ale icoanei" fiii unei actrițe britanice remarcabile au arătat publicului imaginile sale rare și necunoscute.

Câștigătorul Oscar apare în fotografii în toată strălucirea farmecului, feminității și frumuseții ei. Pentru a vedea ce era posibil pe doamna Hepburn pe Internet.

a se vedea, de asemenea,
  • Emily Ratjakovski cu un bang este comparată cu Audrey Hepburn
  • Anne Hathaway Biografie
  • Audrey Hepburn la bătrânețe

O pictogramă de stil adevărată

Audrey Hepburn a fost recunoscut ca un model deviață. Ea a fost muza celebrului couturier francez Hubert Zivanshi. Rafinat și, în același timp, surprinzător în simplitatea sa, imaginea lui Audrey încearcă să copieze multe celebrități în zilele noastre. Dar este necesar să recunoaștem că nu este atât de simplu, după ce toate stelele "vacanțelor romane" și "micul dejun la Tiffany" sunt pur și simplu unice!

Desigur, apariția unor noi, până acum nua publicat actrita foto, a provocat o agitație serioasă în presă și printre fanii talentului ei. Fiii actritei, modelului și filantropului, Luca Dotti și Sean Hepburn Ferrer, i-au arătat fericit fotografiile. Scopul principal al acestui proiect este de a demonstra publicului cum a fost Audrey în viața reală.

Era o femeie uimitoare - elegantă, elegantă, modestă, talentată.

Brilliantul Audrey Hepburn avea un destin foarte dificil

Pictograma de stil recunoscută, muzica lui Hubert Zhevanshi însuși

Primul rol major al filmului ia adus un Oscar

Actrita Audrey Hepburn Multiplayer

Ultimii ani ai vieții ei și au făcut o caritate