Moartea merlin monroe cauza morții

Marilyn Monroe - nu numai celebrul americanActriță, cântăreață, dar și o femeie șic, un simbol al sexului secolului al XX-lea. Sa născut în 1926, dar a murit destul de la o vârstă fragedă, când avea 36 de ani. Secretul morții ei bizare nu a fost dezvăluit până acum. Dar există o versiune cu care majoritatea experților au fost de acord, noi suntem cei care vom lua în considerare acest articol.

Misterul morții lui Marilyn Monroe

Potrivit servitorului, la 4 august 1962,Marilyn părea foarte obosită și se duse în camera ei, luând telefonul cu ea. În noaptea aceea la numit pe Peter Loford și a spus următoarele: "Spuneți-mi la revedere cu Pat, cu președintele și cu tine, pentru că ești un tip drăguț". La câteva ore după aceea, servitoarele au observat o lumină arzătoare în dormitorul lui Marilyn și au fost foarte surprinși. Privind în fereastra camerei, ea văzu corpul fără viață al fetei, întinzându-se cu fața în jos.

Speriat, menajera Eunice Murray chematăPsihiatrul star Ralph Grinson și medicul său personal Heiman Engelberg. Ambii, la sosire, au constatat moartea. După cum arată studiul, moartea lui Marilyn Monroe a venit din cauza otrăvirii acute și a supradozajului medicamentos oral. Poliția a confirmat că este cel mai probabil sinucidere.

Viața și moartea lui Marilyn Monroe

De ce o mare actriță și o fată grozavăA decis să se sinucidă? La urma urmei, viața ei a fost mai mult decât de succes, cariera a înflorit. A jucat în astfel de filme celebre: "Choristers", "In Jazz Only Girls", "Gentlemen prefer Blondes", "Happy Love" și altele. În viața mea personală totul se dezvolta, dar nu cu succes. Romanul cu dramaturgul Arthur Miller a durat patru ani și jumătate, cuplul nu avea copii, din moment ce Marilyn nu putea rămâne însărcinată. După aceea, au existat zvonuri despre afacerile de dragoste ale actriței cu John F. Kennedy și fratele său Robert. Dar acestea sunt doar zvonuri care nu au nici o dovadă.

La prima vedere, s-ar părea că problemeleFata nu a fost, dar faptul că a fost găsită în apartamentul ei este mort, fără semne de crimă, dovedește contrariul. Lângă patul ei se afla un pachet de pastile de dormit, iar o autopsie a demonstrat că moartea a venit ca urmare a supradozajului său. După acest incident, mulți americani au urmat exemplul zeiței.

a se vedea, de asemenea,
  • Mass-media au publicat fotografii ale Marilyn Monroe gravide
  • Marilyn Monroe într-un costum de baie
  • Cea mai frumoasă femeie din lume în ceea ce privește chirurgii plasticieni pe nume Amber Heard

Marilyn Monroe a fost îngropată într-o criptă la Westwood Club.

Frumusețea Merlin Monroe

Merlin Monroe - întruparea feminității

Simbolul sexual al secolului XX