Carly Kloss a salvat lumea și a deschis cursuri de programare!

Timp de zece ani de muncă fructuoasă la modăindustria Carly Kloss a incercat in mod repetat pe imaginea super-eroilor sexy, iar numarul din iunie al revistei InStyle nu a fost o exceptie. Mii de spectacole, expoziții strălucitoare la spectacole, sute de tabere de publicitate, coperți ale revistelor de modă mondiale, la ce ne poate surprinde frumusețea cu picioare lungi? Cucerirea lumii tehnologiei avansate, efectuarea de studii feministe la Universitatea din New York și organizarea unui curs expres de programare cu Kode With Klossy! Suntem siguri că sunteți, de asemenea, surprinși!

Coperta din iunie a revistei

Coperta din iunie a revistei

Pe fundalul peisajelor orașului St Louis, fotografulCarter Smith a împușcat un adevărat blockbuster fantastic. Carly în hainele sexy a subminat mașinile, a luptat cu cyborgs și nu a uitat să-și demonstreze frumosul său date supermodel. În intervalele dintre scenele de producție, Kloss și-a împărtășit gândurile despre muncă, politică, egalitatea de gen și feminismul cu cititorii.

Îmi place senzația de adrenalină în sângele meu, cândMă duc pe covorul roșu sau lucrez pe scenă, trag un scurt clip sau un al șaselea în spectacol, indiferent unde sunt. Prin semnul zodiacului, eu sunt o leoaică, poate în această explicație?

Carly Kloss a salvat lumea

Carly nu se oprește niciodată la ceea ce sa realizat, mereu în căutarea lui și a limitelor abilităților sale:

După ce am primit educația școlară, am dedicat multeeu însumi, o carieră de modelare, dar la un moment dat mi-am dat seama că n-am avut destule. Căutam inspirație în învățare și m-am trezit, nu veți crede în programare! Ca rezultat, a existat o dorință de a crea și organiza cursuri exprese în programarea lui Kode With Klossy, în paralel mi-a plăcut "teoria feminismului" și am efectuat o cercetare de gen la Universitatea din New York. Acest lucru este incredibil de inspirat și extinde limitele cunoașterii.

Carly Kloss a deschis cursuri de programare

Dacă credeți că Carly Kloss, din tinerețea lui, a fluturat cu ușurință în tocuri, atunci vă înșelați profund!

Sincer, înainte de a lucra ca model, nu știuAm înțeles de ce trebuia să mă torturez cu pantofi cu toc înalt. Doar începând să particip la turnări, mi-am cumpărat primele pantofi de la Target. Ei au devenit testul meu pentru putere, a trebuit să încerc să învăț cum să meargă pe tocuri.

Carly Kloss

a se vedea, de asemenea,
  • Karlie Kloss a incercat pe imagini cu Marilyn Monroe și Odri Hepbern în noul Swarovski publicitate
  • Blake Lively a ieșit după nașterea celei de-a doua fiice
  • Irina Sheik a fost fotografiată pentru proiectul "secret" al revistei Love

Care este succesul supermodelului de 24 de ani: noroc, date fizice sau workaholism incredibil?

Sunt recunoscător soarta și părinților pentru multe, pentru căzece ani de muncă, am dovedit că merit statutul de supermodel. Nu orice fată frumoasă poate rămâne în afaceri și poate rezista unei concurențe constante. Până la vârsta de 24 de ani, am succes și în cerere, experiența mea de 10 ani îmi permite să numesc o doamnă veche.

Carly Kloss sub forma unei super-eroine