Beyonce figura

Perechea de kilograme inutile, celulita sau absentaMake-up-ul de celebrități sunt făcute publice de către paparazzi, care nu dăruiesc. De aceea, reprezentanții mass-media trebuie să aibă grijă să se arate atractivi, frumoși și sexy.

Unul dintre cei mai străluciți reprezentanți ai idealuluiParametrii este cantareata Beyoncé. Fata de natură este foarte frumoasă și sexy. Cu toate acestea, pentru a păstra o formă și a nu deveni o păsărică, ea se așează în mod regulat pe diete, merge pentru sport, dansuri, duce un stil de viață sănătos și nu mănâncă după șase seara. Datorită acestui fapt, diva pop în vârsta de 33 de ani, având un copil, arată perfect și este considerată canonul frumuseții și stilului feminin.

Opțiuni figura Beyonce

Având o figură de pere, steaua a devenit favoritul tuturorbărbați. Și pentru femei, ea este un exemplu pe care vreau să îl imită. Cu înălțimea de 168 cm, Beyoncé cântărește 60 kg. O talie elegantă și grațioasă de 63 cm, circumferința pieptului este ideală pentru măsuri de model - 90 cm, iar șoldurile - 102 cm, care dau starului o feminitate și o seducție specială.

Beyonce, cu o siluetă feminină, de mai multe oria intrat pe lista celor mai sexy vedete din Hollywood. Și în 2015, figura ei legendară a devenit principala sursă de inspirație pentru arhitecții din Australia care au construit un uriaș zgârie-nori.

a se vedea, de asemenea,
  • Dzhey Zi comentat cu privire la relația cu Beyonce, „Ei nu au fost construite pe un adevăr de 100%“
  • Noul album Dzhey Zi „4:44“ fani șocat dezvăluiri din viața personală a unei stele
  • Mass-media și-au exprimat gemeni nume Beyonce si Dzhey Zi

Cum să faci o figură ca Beyoncé?

Cu siguranță mulți fanii vor să fieCa idolul lor în afară, așa că încearcă să dezvăluie secretul frumuseții cântăreței. Pentru cei care doresc, dar nu știu cum să obțină o figură ca Beyoncé, oferim câteva sfaturi de la mama stea care o ajută mereu.

Deși cântăreața însăși spune că nu există secrete speciale, dar totuși întotdeauna urmează mai multe reguli:

  1. Mănâncă alimente sănătoase. Periodic lamaie sta pe o dieta si o multime de băut de apă.
  2. Se limitează la dulce și nu mănâncă după ora 18.
  3. Angajat activ în dans. Ei o ajută să-și mențină tonusul, încărcat de energie. În plus, coregrafia complicată ajută la transformarea performanțelor cântăreței într-un mod mai încântător și mai memorabil.
  4. Și, bineînțeles, Beyonce face în mod regulatExerciții speciale pentru fese elastice și picioarele subțiri. În fiecare dimineață, 100 de ședințe ajută-o să rămână în formă. Și când este timp, pop diva vizitează sala de gimnastică.

Modelul Beyonce1

Modelul Beyonce2

Modelul Beyonce3

Beyonce figura4

Figura Beyonce5

Modelul Beyonce6

figura lui Beyonce

Modelul Beyonce8

Modelul Beyonce9