Parametrii Kim Kardashian

Mulți fani și, dimpotrivă, cei care nu-i placKim Kardashian, nu-i odihneste formele de gura. Un lucru devine evident: nu puteți rămâne indiferent față de ele. Deci, care sunt parametrii lui Kim Kardashian?

Parametrii figurii Kim Kardashian înainte de sarcină

Acum, steaua este în poziție. Sunt cu soția lor, Kanye West, așteptând al doilea copil. Cuplul are deja o fiică, North West, care sa născut în iunie 2013. În mod firesc, formele lui Kim s-au schimbat în mod repetat în timpul și după sarcină.

Luați imediat la cunoștință că steaua înainte de nașterea copiilor nu esteA avut o formă extraordinară. Da, au fost mai magnific decât modelele uzuale de 90-60-90, dar totul părea destul de organic și a decorat-o pe fata. Parametrii Kim Kardashian pentru înălțime și greutate înainte de nașterea primului copil au fost: înălțime - 159 cm, greutate - puțin peste 53 kg. Raportul dintre piept-talie-sold a fost următoarele mărci: piept - 86 cm, talie - 66 cm, șolduri - 99 cm Aceasta este, s-ar putea cumpăra cu ușurință blugi și pantaloni mărimea M sau 27, iar ei ar fi fost o stea la momentul .. În timpul sarcinii, Kim a câștigat greutate, ceea ce este normal pentru o femeie care așteaptă un copil. Steaua a refuzat în repetate rânduri zvonuri că sa recuperat la 90 kg și a spus că aceste cifre sunt exagerate cu cel puțin 30 kg.

Noi parametri Kim Kardashian

După nașterea fiicei sale Kim frumoasăa venit repede la forma, dar este greu să nu observați că volumul șoldurilor a crescut, și a devenit un star pop ca subiect de admirație și invidie de fani, și motivul pentru multe quibbles și atacuri, precum și taxele care au fost efectuate o intervenție chirurgicală. La rândul său, chirurgi din plastic, la o dată căptușită fetele care doresc un pic pentru a aduce propriile lor forme la volumele sacre Kim.

Cu toate acestea, Kim Kardashian neagă puternicintervenția de chirurgi din plastic și declară că pentru volumul mare și fese bombate ar trebui să mulțumesc doar natura. Conform celor mai recente solduri stele este de 102 cm, iar talie a rămas la aproximativ 66 cm și este această diferență destul de mare în 36 cm creează efectul vizual al unui volum convexe talie de viespe și fese. Kim Kardashian este complet mulțumit de formele lor și chiar mândri de ei, ca și soțul ei Kanye West.

a se vedea, de asemenea,
  • Kim Kardashian nu se cruța în formare după apariția de imagini „veridice“, în mass-media
  • Kim Kardashian a cumparat un ceas Zhaklin Kennedi
  • Fotografii din conac Kayli Dzhenner au devenit cunoscute publicului

Cuplul a declarat în repetate rânduri că vor să aibă un alt copil, iar acum au reușit. Potrivit celor mai recente informații, o familie de stele ar trebui să aibă un băiat.

Parametrii Kim Kardashian1

parametrii Kim Kardashian2

parametrii Kim Kardashian3

parametrii Kim Kardashian4

parametrii Kim Kardashian5

parametrii Kim Kardashian6

parametrii Kim Kardashian7

parametrii Kim Kardashian8

parametrii Kim Kardashian9