Înălțime și greutate kate middleton

Cifra sotiei printului englez William KateMiddleton a fost întotdeauna admirat și invidiat de mulți, datorită liniilor grațioase și subtirilor. Fata întotdeauna arată uimitor indiferent de ce poartă. Și vreau să observ că dulapul lui Kate este foarte divers. Desigur, de multe ori Middleton apare în public în rochii rafinate și elegante, în special însoțind soțul ei. În astfel de momente, frumoasa constituție perfect proporțională a ducesei este accentuată în cel mai bun mod. Cu toate acestea, în arsenalul lui Kate Middleton au alocat spațiu suficient pentru haine de zi cu zi confortabile. Dar chiar și în blugi liber și confecții confortabile, fata pare a fi uluitoare.

Parametrii cifrei sunt Keith Middleton

Creșterea lui Kate Middleton atinge 175 de centimetri. Această cifră este deseori obiectivul multor femei de modă. La urma urmei, creșterea ridicată arată în mod ideal picioarele subțiri. Dar nu numai creșterea ducesei a devenit motivul eleganței ei. Kate Middleton menține mereu o greutate în limita a 60 kilograme, ceea ce îi conferă o ușoară ușurare. Cu toate acestea, fata nu arata epuizata. Figura ei: piept - 82 cm, talie - 61 cm, șolduri 89 cm.

În viața lui Kate Middleton, a existat o perioadă cândJurnaliștii au devenit activ interesați de parametrii figurii ei, observând rotunjirea aparentă a feței și șoldurilor fetei. Acest moment a fost chiar înainte de nuntă cu prințul. Kate însăși nu neagă că la acea vreme ea sa recuperat ușor. Dar, după ce și-a stabilit un scop și a depus mult efort, Middleton și-a recâștigat fosta armonie. Poate, la dieta a fost împinsă de modelul rochiei de mireasă, care a fost în mod clar conceput pentru o figură elegantă.

a se vedea, de asemenea,
  • A devenit cunoscut la programul tur al Keyt Middlton și prințul William cu copii din Germania și Polonia
  • Keyt Middlton întâlnit Martina Navratilova și alți sportivi, ca parte a Wimbledon
  • Keyt Middlton a vorbit despre relația sa cu Regina Elisabeta a II și de a ajuta-o la începutul vieții de familie

Alte evenimente care au afectat figuraKate Middleton, a devenit o sarcină și naștere. Dar chiar și atunci ducesa nu a pus capăt rezolvării problemei în cutia lungă. Fiind o mama tânără, Middleton arată șic și rămâne pentru mulți un exemplu de urmat.

Înălțime și greutate kate midtonton1

înălțime și greutate kate midton2

Înălțime și greutate kate middleton3

Înălțime și greutate kate middleton4

înălțime și greutate kate middleton 5

Înălțime și greutate kate middleton6

Înălțime și greutate kate midtonton7

Înălțime și greutate kate midtonton8

Înălțime și greutate cateton9