Figura Merlin Monroe

Stilul stilului, simbolul de sex 50 de ani, MarilynMonroe nu era niciodată slabă, dar figura ei, în ciuda acestui fapt, era considerată perfectă. Până acum, o actriță pentru mulți este idealul frumuseții și farmecului feminin.

Parametrii figurinei Merlin Monroe

Silueta lui Marilyn sa schimbat de-a lungul anilor, avea forme curbate, curbe netede ale corpului. La începutul carierei sale, dimensiunile figurii lui Marilyn Monroe au fost după cum urmează:

  • Piept - 92 cm;
  • Talie - 60 cm;
  • șolduri - 90-92 cm.

Actrița a susținut acești parametri. Ea, ca oricare altă femeie, nu a fost întotdeauna posibilă, de exemplu, în filmul "In Jazz Only Girls", ea a apărut în fața fanilor puțin împlinită - cu o creștere de 162 cm Marilyn cântărea 65 kg. A existat o perioadă în care celebritatea a pierdut greutatea - în 1962, silueta sa "pierdut" în volum: pieptul a scăzut la 88 cm, talie - la 55, iar soldurile - la 90 cm.

Tipul figurinei Marilyn Monroe - clepsidra - se caracterizează prin talie pronunțată, șolduri rotunjite, piept feminin.

Secretele atracției lui Monroe

Ce fel de figura a fost Marilyn Monroe, puteți vedea în numeroasele filme în care a jucat rolul. O mica crestere si 46 de dimensiuni de haine nu i-au impiedicat sa se indragosteasca de un numar imens de barbati.

Mai presus de toate, Marilyn Monroe în figura ei a iubitPicioarele și pieptul. Natura însăși a răsplătit-o cu date bune, dar actrita a înțeles că trebuie să fie păstrată și îmbunătățită. În fiecare dimineață, frumusețea face exerciții cu gantere pentru piept. În plus, ea a urmărit dieta ei - carne, ouă, lapte, fructe și legume au fost prezente în dietă. Marilyn nu-i plăcea mâncarea la restaurant, prefera să mănânce acasă, totuși, steaua rar folosea plăcile. Prin admiterea ei, era mult mai convenabil să deschideți frigiderul și să luați o bucată de mâncare.

Dietății moderni sunt puțin probabil să aprobe o "dietă"Monroe. Nu a mâncat la acea vreme, a sărit peste mese. Au fost zile când își putea permite alimente bogate în calorii, dar a doua zi a trebuit să "plătească" pentru lipsa ei de reținere pe o zi de post.

Marilyn Monroe nu a vrut niciodată să piardă în greutate, dar nua dat o sansa de a deveni pielea lui flasca, celulita. Una dintre metodele simple pe care actrita și cântăreața le-a folosit în mod consistent a fost o metodă numită "baie de frumusețe". Acesta a fost preparat foarte simplu - apă de gheață a fost colectată în baie și au fost adăugate picături Chanel No. 5. După procedură, pe piele a fost aplicat un balsam sau loțiune hidratantă.

a se vedea, de asemenea,
  • Maykl Dzhekson se află în fruntea listei celor mai bogate celebritati moarte ale lumii
  • Biografie Merlin Monro
  • Creștere și alți parametri Margot Robbie

Și Marilyn Monroe îi plăcea să se uite în oglindă ore în șir, probabil, de ce imaginea ei a fost atât de natural, usor, jucaus si sexy.

figura lui merlin monro1

figura merlin monro2

figura lui merlin monro3

figura merlin monro4

figura lui merlin monro5

figura lui merlin monro6

figura lui merlin monro7

figura merlin monro8

figura lui merlin monro9