Parametrii Beyonce

Vocalistul Beyonce Knowles, vocalist de treizeci și trei de aniAcum trei ani a devenit mama unei fiice fermecătoare. Cu toate acestea, sarcina și nașterea au devenit un test dificil pentru formele ei atractive. Parametrii figura lui Beyonce sunt încă cât mai apropiați de standardele acceptate în lumea show-business-ului. Cantaretul poate să arate bine, deși ea însăși vorbește despre figura ei în mod necuviincios. Cum se susține un artist cu un nume mondial în formă?

Dincolo de parametrii1

Parametrii Beyonce2

Parametrii Beyonce3

Victimele în numele frumuseții

Înainte de sarcină, parametrii figurați de Beyonce erauUrmatoarele: inaltime - 168 centimetri, greutate - 60 kilograme, talie si solduri - 62 si respectiv 98 centimetri. În 2008, sa căsătorit cu renumitul rap Jay Z. Timp de patru ani, soțul ei, cu unsprezece ani mai în vârstă decât cântăreața, a insistat asupra nașterii unui copil, dar Beyonce sa referit la o carieră. Din acest motiv, cuplul de mai multe ori a fost la marginea divorțului. Recent, a devenit cunoscut faptul că în 2011 frumusețea sufocantă a avut un avort spontan. Dar, după șase luni, ea a devenit din nou gravidă, ceea ce era în mod inconfortabil de fericit. Starea într-o stare de euforie a uitat complet de figura ei. În fotografia cu burta rotunjită, ea nu recunoaște!

Parametrii Beyonce4

Parametrii Beyonce5

Parametrii Beyonce6

Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece după apariția fiicei salepe corpul predispus la plinătatea corpului a apărut 27 de lire sterline! Și care sunt parametrii pentru Beyoncé astăzi? În doar trei luni, a reușit să returneze formele anterioare. Și după încă nouă luni, spectacolul cântărețului la Super Bowl ia lovit pe cei prezenți. De la fosta plinătate și urmă a dispărut. Cum a obținut rezultate uimitoare?

În primul rând, Beyoncé a făcut o promisiuneva atinge forme ideale. Pentru aceasta, ea a ținut un jurnal de calorii mâncat pe zi, a urmat o dietă de limonadă (nimic altceva decât această băutură pentru o zi!), Bea multă apă. De patru ori pe săptămână, cântărețul a vizitat sala de sport. Ea a plecat de acasă numai atunci când nu a putut să obosească oboseala pe picioarele ei. Iar eforturile depuse au fost încununate cu un rezultat excelent. Parametrii 90-64-102 și greutatea de 64 de kilograme sunt cea mai bună confirmare.

a se vedea, de asemenea,
  • Dzhey Zi comentat cu privire la relația cu Beyonce, „Ei nu au fost construite pe un adevăr de 100%“
  • Noul album Dzhey Zi „4:44“ fani șocat dezvăluiri din viața personală a unei stele
  • Mass-media și-au exprimat gemeni nume Beyonce si Dzhey Zi

Victorie peste kilograme în plus, a remarcat cântăreațaO vacanță de mâncare, plină de gogoși, pește prăjit și sandwich-uri. Desigur, în următoarele câteva zile a petrecut în sala de gimnastică, pedepsind-o pentru o asemenea libertate. Astăzi, Beyonce arată grozav, iar multe fete consideră că ea este un cantaret cu caracter de fier.

Dincolo de parametrii7

Parametrii Beyonce8

Parametrii Beyonce9

Parametrii Beyonce10

Parametrii Beyonce11

Parametrii Beyonce12

Parametrii Beyonce13

Parametrii Beyonce14

Parametrii Beyonce15