creșterea Beyonce

Famous cantareata, actrita, designer de moda Beyonceeste cunoscut nu numai pentru cântece minunate, roluri talente, colecții originale. Aspectul său strălucitor și figura îi atrage atenția.

Creșterea, greutatea și alți parametri ai figurii Beyoncé

Culoarea pielii a fost acordată părinților lui Beyonce - a fost tatălAfrican American și mama Creole. Tatăl cântăreței a lucrat într-o companie înregistrată, mama mea a fost coafor - avea propriul ei salon, în plus, a lucrat ca designer de costume. Începând cu copilăria, fata a crescut într-o atmosferă de frumusețe și armonie - părinții i-au plăcut să se îmbrace elegant, au stricat cele mai noi fiice. Casa ascultase muzica buna, care este probabil motivul pentru care Beyoncé si sora ei au o ureche minunata si o voce.

Înălțimea și greutatea lui Beyoncé sunt cunoscute numai din cuvintele ei:

  • creșterea în funcție de date diferite variază de la 167 la 169 cm;
  • greutate - de la 60 la 68 kg.

Prin parametrii de greutate și de creștere, Beyonce este dificil de a numi subțire. Dar este imposibil să nu fie de acord că cântăreața are o figură apetisantă și foarte frumoasă.

Ce creștere Beyonce, cunosc exact designerii hainei ei. Apropo, în unele surse există informații despre alți parametri ai figurii stelei:

  • pieptul cântărețului - 90-92 cm;
  • talie - 63-66 cm;
  • șolduri 97-107 cm.

Cum observa Beyoncé cifra?

Beyonce recunoaște sincer că din sport eafoarte departe. Nu-i place sălile de gimnastică, antrenamentul. Dar îi place să se culce în jurul piscinei sau pe plajă, să facă o plimbare în magazine, să petreacă o seară lângă șemineu cu un iubit. Cum reușește Beyonce să rămână subțire, inteligentă, sexy? Secretul este simplu - fată este angajată în afacerea pe care a iubit-o încă din copilărie - dansează zilnic, nu numai pe scenă, ci și acasă și în sală de dans.

Chiar și ca o persoană foarte tânără, Beyonce a fost angajată în jazz și balet. Entuziasmul dansului îi ajută pe Beyoncé să-și păstreze figura și chiar să câștige premii pentru cea mai bună coregrafie din clipurile sale.

Cantaretul iubește să mănânce delicios, dar, de asemenea, știe cum săte limitezi. De exemplu, se știe că după nașterea fiicei ei, ea a scăzut peste 20 de lire sterline pe lună. Pentru a face acest lucru, sa "plantat" singură pe o dietă strictă - ea a baut limonada ei de casă și a mâncat supă de legume. Steaua a pierdut, de asemenea, pentru filmarea filmului "Dreamgirls". Apoi, timp de 10 zile a scăpat 9 kg, folosind nu numai o dietă, ci și un program de purificare totală.

a se vedea, de asemenea,
  • Dzhey Zi comentat cu privire la relația cu Beyonce, „Ei nu au fost construite pe un adevăr de 100%“
  • Noul album Dzhey Zi „4:44“ fani șocat dezvăluiri din viața personală a unei stele
  • Mass-media și-au exprimat gemeni nume Beyonce si Dzhey Zi

În general, costumul de greutate și costum de creștere al lui Beyonce și se opune dietelor lungi și rapide, deoarece crede că ele provoacă un rău grav organismului.

creștere a bionce1

creșterea bionce2

creșterea bionce3

creșterea bionce4

creștere a bionce5

creșterea bionce6

creșterea bayonului

creșterea bionce8

creșterea bayonului