Viktoriya Bekhem Inaltime Greutate

Viktoriya Bekhem fost mult timp recunoscută ca o pictogramă de stil șiuna dintre cele mai frumoase femei din lume. Cu toate acestea, mulți spun excesiv ei, uneori până la punctul de epuizare, emaciere. Alții au o astfel de cifră pare perfectă, deoarece cu un astfel de raport de înălțimea și greutatea persoanei Viktorii Bekhem devine sculpturale, iar corpul - cizelate caracteristici.

Înălțime, greutate, parametrii de formă de Viktorii Bekhem

Baza unei astfel de figuri ca principiile de nutriție,Acesta a fost pus în Victoria din copilărie. Apoi fata a studiat baletul serios și chiar după absolvire a intrat Teatru Colegiul de Arte Liniile care a absolvit cu succes. Cu toate acestea, în ciuda fata artistice, dragostea ei de deghizari, profesorii nu au văzut-o stofă de mare balerină, atât de tineri Victoria a decis să își reorienteze atenția spre pop-pop, și în curând toată lumea știe despre ea (la vremea Victoria Adams) ca unul dintre cantaretii a devenit un grup de fete pop-cult britanic Spice Girls.

Acum, Victoria a avut patru copii, și figura eiîncă se pare girly subțire și fragil. Pentru dragostea de Victoria tocuri de tocuri extrem de ridicate, de multe ori se pune întrebarea: ce este creșterea Victoria Beckham, este foarte dificil să se determine de la o fotografie. Atunci când crescut în 163 cm, cantareste doar 45 kg. Parametrii figura Viktorii Bekhem sunt plasate în următoarele numere: piept - 86 cm, talie - 58 cm, șolduri - 84 cm.

Dieta Viktorii Bekhem

Un astfel de raport de înălțime și greutate este foarte dificilnumit sănătos, dar Victoria nu-i pasa, se simte irezistibil-o la astfel de subțirime. Ia-acești parametri permite suficient dieta rigidă, care este la numai 800 de calorii din alimente pe zi. O astfel de rație poate fi numit foarte slaba. Practic Victoria mănâncă pui și pește aburit legume, fructe de mare și fructe (cu excepția bananelor și struguri). Recent, Victoria aderă la dieta asa-numitul alcalin. Esența ei constă în faptul că toate produsele sunt împărțite în alcaline, neutre și acide. Țineți echilibrul dintre produsele acide si neutre ne scuti organismul de stres și, în consecință, din dorința de a acumula rezerve sub formă de grăsime. Raportul dintre produsele acide și alcaline ar trebui să fie în intervalul 30/70. În prima parte a zahărului, carne rosie, grasimi, cafea, ciocolată, produse lactate, fructe, cu excepția citrice. Prin alcaline includ salate verzi, legume, leguminoase, pește gras, fructe citrice, cartofi dulci.

a se vedea, de asemenea,
  • Naștere de azi Harper Beckham Beckham
  • De ce copiii lor sărut Beckham ... pe buze?
  • David si Viktoriya Bekhem sarbatorit aniversarea de nunta 18

După cum puteți vedea, raportul dintre înălțimea și greutatea Viktorii Bekhem greu poate fi numită normală, dar acest lucru nu-l împiedică de la a fi o pictogramă de modă și model.

creștere Viktoriya Bekhem Weight1

Viktoriya Bekhem weight2 creștere

Viktoriya Bekhem ves3 creștere

Viktoriya Bekhem ves4 creștere

Viktoriya Bekhem ves5 creștere

Viktoriya Bekhem ves6 creștere

Viktoriya Bekhem ves7 creștere

Viktoriya Bekhem ves8 creștere

Viktoriya Bekhem ves9 creștere