Odry Hepburn Creștere Greutate

Când auzim numele Audrey Hepburn, al nostruImaginația și memoria ne atrag o figură frumoasă, fragilă, cu gâtul lung, picioarele, o talpă aspen, un rulment regal și o față frumoasă. Actrita de clasă mondială, icoana stilului, designerul Muse de Hubert Zivanshi, ambasadorul fondului de bunăvoință al UNICEF și la vârsta de 60 de ani, a rămas subțire și subțire.

Motivele pentru armonie Audrey Hepburn

Audrey Hepburn, născută în Audrey Kathleen Ruston,sa născut la 4 mai 1929. Copilăria pe care a petrecut-o la Bruxelles, ocupată de trupele fasciste germane. Și în această minciună se află unul dintre secretele subțirei actriței. Pe parcursul acestor ani, familia a avut de multe ori pentru a merge foame, era imposibil de a obține chiar și de necesitățile impuse de tineri în creștere organism. Uneori, o fată nici nu putea să meargă din foame, deci picioarele ei se umflau.

Un alt motiv pentru cifra uimitoare este mai fericit. Faptul că un copil Odri Hepbern studiat baletul. Cheltuielile la masina timp de mai multe ore pe zi, chiar și în timpul ocupației, cumpărat pentru dansatori tradiționale figura subțire, cu o musculatura bine dezvoltate, un gât lung, o postură dreaptă. Mai târziu, când Audrey a început să joace în filme, ea a trebuit să părăsească clasele profesionale, dar este de până la bătrânețe au continuat sa manance obiceiuri spicuite de la regulile de balet, precum și dragostea pentru stilul de viață mobil. Deci, actrița a mărturisit că, deși nu este implicat în mod constant în orice sport, dar, în orice moment liber de filmare incearca sa dea corpul tau sarcina, să ia o plimbare cu câinele, fac exerciții. Baza puterii sale de a face feluri de mâncare și legume simplu, dar uneori poate fi răsfățat de ciocolată sau paste cu salata de legume. Ce a făcut Audrey nu a mâncat, deci este o coacere aluat. Excepția a fost doar celebrul episod din „Mic dejun la Tiffany“, în cazul în care Holli Golaytli mănâncă coc, în picioare în fața unui exemplu de un magazin de bijuterii.

Parametrii dimensionali, înălțime și greutate Audrey Hepburn

Datorită alimentelorobiceiurile și dragostea unui stil de viață activ, parametrii lui Audrey Hepburn nu s-au schimbat prea mult pe tot parcursul vieții. În diferite surse, acestea diferă cu 1-2 cm. Astfel, Wikipedia nu raportează date privind creșterea și greutatea lui Audrey Hepburn, dar din alte surse se poate citi că înălțimea ei era de 175 cm, iar greutatea a variat între 46 și 49 kg. Astfel de indicatori de creștere și greutate Audrey Hepburn, împreună cu o talie amețitor de subțire, de numai 51 cm, au creat același efect al fragilității și aerului în aer a actriței.

a se vedea, de asemenea,
  • Emily Ratjakovski cu un bang este comparată cu Audrey Hepburn
  • Moștenitorii actritei Audrey Hepburn au arătat imagini rare ale stelei
  • Anne Hathaway Biografie

Dacă vorbim despre alți parametri, apoi ca raportul dintre piept-talie-solduri indica, de obicei, 81-51-89, dimensiunea de sân 1 sau o mărime de pantof 39-39,5 desemnat în dimensiunea pantof rus.

greutatea în greutate a hapberului în greutate1

odry hepburn greutate de creștere2

creștere individuală

odri hepburn greutate înălțime4

Înălțimea Hepburn 5

înălțime hepburn diey

odri hepburn greutate înălțime7

creșteți greutatea dvs. 8

înălțimea hepburnului 9