Figura parametrii de Jennifer Lopez

Stilul american Jennifer Lopez din primazile ale carierei sale de succes vocal a stabilit în sine, nu numai ca o actrita talentata, un cântăreț bun și o fashionista elegant, dar, de asemenea, ca o persoană atractivă și sexuală. Celebrity nu lipsea atenție de sex masculin. Și lucrul este o figură frumoasă a lui Jennifer Lopez, care păstrează stea în formă bună.

Potrivit actritei însăși, ea nu este slabă și nu o facegros. Jay Lo cântărește 59 kilograme. În același timp, creșterea stelei americane atinge 165 de centimetri. Cu o înălțime medie și o greutate redusă, Jennifer Lopez a primit de la feminin parametrii feminini ai figurii. Ea are umeri înguste și șolduri largi, care în volum ajunge la 101 centimetri. Dar talia lui Jennifer este întotdeauna elegantă și fără exces de rotunjire, așa cum Lopez deține această zonă a figurii în limita a 68 de centimetri. Astfel de proporții permit Jenniferului să aleagă un dulap ușor și rapid. Cântăreața nu a avut niciodată probleme cu hainele sau cu pantofii. Probabil, din acest motiv, numărul de rochii ale celebrului fashionist este atât de mare încât a ajutat-o ​​să obțină statutul icoanei de stil.

Figura lui Jennifer Lopez

Vorbind despre figura lui Jennifer Lopez în ansamblu, poțidefiniți o sută la sută în categoria pere. În ciuda faptului că sânul stelei nu diferă în volume mari, șoldurile sale sunt foarte expresive. Cu toate acestea, Lopez nu vede lipsa acestui lucru. Dimpotrivă, judecând după garderoba ei, care accentuează zona șoldului, cântăreața consideră că acest dar al naturii este demnitatea ei. În acest caz, Jennifer susține un stomac plat și picioarele subțiri. Chiar și după nașterea a două gemeni fermecători prin secțiunea cezariană, parametrii figurii lui Jennifer Lopez pot fi invidiați. Și cât de repede cântăreața și-a recăpătat fosta atracție după sarcină, mulți admiră.

a se vedea, de asemenea,
  • Dzhennifer Lopes și Aleks Rodriges: noi detalii din viața de stele din nou interviu
  • Dzhennifer Lopes merge pe Hamptons cu Aleksom Rodrigesom și copii
  • vacanță de franceză Dzhennifer Lopes și Aleksa Rodrigesa

Și, poate, marea dorință și dorință a lui Jennifer de a fi frumoasă și tânără o fac și la 43 de ani este atractivă și sexy.

Parametrii figurinei jennifer lopez1

parametrii figurai jennifer lopez2

Parametrii figurinei jennifer lopez3

parametrii figurai jennifer lopez4

Parametrii figurinei jennifer lopez5

Parametrii parametrilor de jennifer lopez6

Figura parametrii de jennifer lopez7

parametrii figurai jennifer lopez8

Parametrii figurai jennifer lopez9